«Кураж Базар»

Коли: 12-13 серпня, субота: 11:00 – 2:00, неділя: 11:00 – 23:00.

Де: Арт-завод «Платформа», вул. Біломорська, 1

Скільки: субота: – 70 грн, неділя – 50 грн, для пенсіонерів, дітей та вагітних жінок – безкоштовно.

 Facebook

Речі

Місця 293 і 294

Кросівки adidas із квітковим принтом 42 розміру, вініловий програвач, американські баскетбольні майки, вітровки часів 80-х, хіп-хоперські джинси, джинсові шорти і комбінезони, панами та снепбеки.

ВАРТІСТЬ: від 150 до 700 грн


Місце 124

Офіційний музичний мерч Кендріка Ламара, Каньє Веста та інших реперів: футболки, снепбеки, лонгсліви, yo-yo та інші аксесуари.

ВАРТІСТЬ: від 300 до 5999 грн

Місце 6

Стилістка Яна Голуб продає джинси і одяг із деніму, який знаходить на секонд-хенді або перешиває сама зі старих речей. Тут є і класичні моделі Levi’s, і mom-джинси невідомих брендів, а також джинсові шорти, спідниці, куртки і сорочки вінтажних моделей.

ВАРТІСТЬ: від 100 грн


Місце 1

Раніше продавець займалася стилізуванням зйомок, після яких залишилося багато карнавальних, фентезійних та косплейних костюмів. Серед них — костюм баварки, сукні у стилі Лоліти, вечірні сукні, а також готичні туфлі Demonia.

ВАРТІСТЬ: від 75 до 1000 грн, певні речі продавець планує віддати безкоштовно

Місце 338

Місце 338

Колекціонер і антиквар Павло Сладковский продає вінтажний посуд, столові прибори і декор для дому: керамічні набори, філіжанки та блюдця, срібні ложки і виделки, свічники, вази. Весь асортимент здебільшого європейського виробництва. Зустрічаються також елітні бренди фарфору: Wedgwood, Spode та інші.

ВАРТІСТЬ: від 100 грн


Місце 153

Прикраси для волосся з різнокольорового пір'я: пір'я для волосся, які тримаються кілька місяців і не потребують додаткового догляду, шпильки та моно-сережки. Все вироблено власноруч.

ВАРТІСТЬ: від 70 до 360 грн


Біля Арт Дому буде проходити розпродаж кедів Vans від офіційного дистрибьютора бренду в Україні магазину SuperStep. Буде близько 650 пар чоловічого, жіночого та дитячого взуття, серед яких кеди рідкісних кольорів та колаборацій. Вони будуть коштувати по 850 гривень за класичні моделі і по 950 гривень за лінію Chukka. Взуття буде лише двох розмірів - 37 жіночі і 42 чоловічі. Також на стенді буде працювати майстер, який вручну розписуватиме взуття кожному покупцеві, що захоче зробити індивідуальний дизайн.

Концерти та діджеї

Хедлайнером цієї барахолки стане легенда хіп-хоп тусовки 00-х Децл (Le Truk).

Субота

 18:00

На Green Stage, яку на час заходу перейменують на честь клубу Патіпа і року найкращих хіп-хоп вечірок Києва «Патіпа 2007», Децл виконає старі хіти і пісні з нового альбому.


 з 14:00 до 2:00

Із перервою на концерт Децла на «Патіпа 2007» будуть грати колишні резиденти клубу: DJ Speedy,  DJ Andrew та DJ Senorita. Також на сцені гратимуть Міша і Даша Кацуріни та A.B.L.T.. Вести головну сцену буде MC Giga.

Неділя

 18:00

На зеленій сцені виступить український репер Міша Крупін. Перед концертом на «Патіпа 2007» знову гратимуть DJ Speedy і DJ Andrew, а після — ще один резидент Патіпа DJ Slef.

Обидва дні

 з 11:00 до 16:00

У павільоні також будуть грати діджеї-резиденти «Кураж Базару»: Vnuk, MONSTO, Artem Selecta, SAVETHETUNA, Dmitry Dir і Katro Zauber.

Як розважатися

Серпневий «Кураж Базар» присвячений хіп-хоп тематиці, тож на барахолці будуть батли з брейк-дансу, хіп-хопу та скретчу.

У СУБОТУ ТА НЕДІЛЮ З 13:00 ДО 15:00 на П'яца буде проходити батл зі скретчу від Scratch Like This. Охочі прийняти участь у змаганні можуть зареєструватися за посиланням.

Одразу після цього, з 15:00 до 18:00 на П'яца відбудеться брейкінг-джем від BATTLE SCHOOL HIP HAP SERIES — це буде батл серед київських бі-боїв під сети DJ Slef.

Біля дитячого майданчику працюватиме зона скімбордінгу від Urban Wake. За 100 грн інструктор протягом півгодини навчатиме охочих стояти на скімборді. Година скімбордінгу коштуватиме 160 грн. Неподалік буде безкоштовний спортивний майданчик із фризбі та бадмінтоном.

Поряд із діджей-плейсом можна буде зробити безкоштовну light-чистку кросівок у снікер-хімчистці Sneaker Mate. Сюди входить обробка бокової частини підошви та усунення базових забруднень.

Біля бару «Малевич» знову працюватиме майданчик з безкоштовними настільними іграми. Також команда SurfInUa влаштує там свою вечірку Octopussy — будуть готувати восьминогів на грилі з овочами та салати з восьминогів від 300 гривень за порцію.

У СУБОТУ З 17:00 біля «Арт-Дому» проходитиме тусовка білих собак, а з 19:00 на П'яца працюватиме благодійне караоке — за 20 гривень можна буде поспівати старі хіп-хоп хіти. Також, якщо захочете допомогти, можна купити благодійну солодку вату, наліпки #помогаюнакураже або речі на стенді #помогаюнакураже.

У якості фотозон на «Кураж Базарі» стоятимуть тюнінговані тачки, стіни з графіті, сідниці Кім Кардашьян та фотозона I love hip-hop.

Для людей з дітьми

На інклюзивному дитячому майданчику, який розташований у самому кінці Арт-заводу Платформа, буде понад 20 активностей для дітей: планетарій, ляльковий театр, платні та безкоштовні майстер-класи, спортивний майданчик, наукові фокуси від музею «Експериментаніум та багато інших розваг.

Також будуть розваги у стилі хіп-хоп: безкоштовний майстер-клас із брейк-дансу, тематичні фотоволи, хіп-хоп вечірка з діджеями та графіті-зоною. Kidscat Київ будуть безкоштовно вплітати дітям у волосся кольорові канекалони, робити ірокези, тату і зачіски із застосуванням кольорових спреїв.

Близько 90% розваг для дітей безкоштовні.

У сервісі «Кофе Няня», розташованому у дитячій зоні, можна залишити дітей від 6 місяців на нянь та аніматорів.

ВАРТІСТЬ: 75 грн/год

ФОТО: Кураж Базар