The Village Україна у рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце у Києві. Зі стилісткою Євгенією Скварською ми розмовляємо на вулиці Рейтарській.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

На Жені: плащ із секонд-хенду, боді Litkovskaya, джинси Re.Vi.Clo, кросівки Adidas Hamburg, сумка Kachorovska та авоська Merci, окуляри Mango, сережка Sova

Про шопінг

Я дуже люблю класичні та базові речі, вони становлять 80% мого гардеробу. Наприклад, нещодавно я порахувала всі свої піджаки та жакети і виявилося, що в мене їх дев’ять. Всі інші речі – або раптові покупки, або те, що ну дуже відгукнулось і я не змогла встояти.

Купую речі переважно в Україні, часто обираю саме українські бренди. За кордоном йду на шопінг, тільки коли чітко розумію, що саме буду купувати. В інтернеті почала замовляти одяг нещодавно, у цьому мені допомагає мій друг баєр. Сподіваюсь, що скоро опаную і цей напрямок шопінгу.

В епоху fast fashion, коли тренди дуже швидко змінюються, а актуальні речі з’являються в магазинах швидше, ніж колекції світових марок з подіумів, мас-маркет, звісно, «на коні». У мене дуже багато речей, які купую саме в мас-маркеті. Мій улюблений бренд – Uniqlo. Я просто в захваті від якості.

Обожнюю секонди – це завжди лотерея, іноді там можна знайти щось унікальне. Проте, щоб круто вдягатися на секонд-хендах, потрібен час, тому зараз буваю там лише тоді, коли мені потрібно щось для конкретної зйомки.


Плащ із секонд-хенду

Я дуже люблю усі варіації тренчів та плащів. Нещодавно на київському vintage-маркеті Kyivness купила свій четвертий – Burbеrry. Тому зараз, відкриваючи свій гардероб, бачу красивий градієнт із бежевих відтінків. Плащ, який ви бачите на мені, я купила досить давно на секонді в Стрию. Мені здається, що в нього ідеальний відтінок, крій і тканина.


Боді-сорочка Litkovskaya

Цю сорочку я придбала в одного з моїх найулюбленіших українських брендів – Litkovskaya. Під час останнього Harper’s Bazaar Fashion Weekend повертала їм речі зі зйомки, зайшла і не змогла встояти, абсолютно раптово придбала одразу два боді з минулих колекцій, які мені вже дуже давно сподобалися.


Джинси Re.Vi.Clo

Поважаю етичний підхід до моди, вінтаж і ресайклінг. Саме ці джинси від української марки Re.Vi.Clo з’явились у моєму гардеробі нещодавно. Я познайомилася із засновницею бренду Аліною Марковою, яка у своєму ательє відшила цю модель за моїми мірками з декількох вінтажних американських джинсів Levi’s.


Кросівки Adidas Hamburg

Обожнюю класичні моделі кросівок відомих спортивних марок. Ці – Adidas Hamburg. Люблю їх за колір і текстуру.


Сумка Kachorovska та авоська Merci

Маленька чорна сумка українського бренду взуття та аксесуарів Kachorovska, вона побувала зі мною на тижні моди у Парижі. Люблю цей бренд за якість і лаконічний дизайн, у моєму гардеробі багато взуття і сумок саме цього бренду. Авоську купила під час останньої подорожі на Paris Fashion Week в одному дуже класному концепт-сторі – Merci.


Окуляри Mango

Ці окуляри – данина fad trends (це ті дивні тренди, які швидко з’являються і так само швидко зникають, тому, якщо хочеш їх носити – бери і роби це просто зараз, але будь готовий, що скоро доведеться про ці речі забути). Їх я купила минулого тижня в Mango.


Сережка Sova

Моя найулюбленіша моносережка від українського ювелірного бренду Sova в колаборації з Lake Studio. Її мені подарувала мама на день народження.

Про Київ

Київ – моє рідне місто, і я люблю його серцем та душею. Дуже багато місць пов’язані з певним періодом у житті. Ця ж весна проходить у районі Золотих воріт. Я працюю на Олеся Гончара та В’ячеслава Липинського, проводжу свій вільний час із друзями на Ярославовому Валу та Рейтарській, а вікендами насолоджуюсь сонцем просто на траві біля Музею історії України. Практично щодня ви можете знайти мене десь у цьому районі.