The Village Україна в рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві. До річниці запуску The Village Україна героями публікацій стали працівники редакції.

Ми розмовляємо з Наті на Поштовій площі.

На Наті: жакет Massimo Dutti, футболка Fila, джинси Zara, черевики Dr. Martens, пальто H&M, сережки Urban Outfitters, окуляри & Other Stories

Про шопінг

Оскільки в моєму гардеробі переважають базові речі, то мене абсолютно влаштовує мас-маркет. Усі мої джинси, худі, футболки та водолазки звідти. Останні 2 роки я стала більш відповідально ставитися до речей і до грошей, які на них витрачаю. Мені це допомогло відфільтрувати зайві речі, особливо трендові, які живуть лише сезон.

Спонтанно в моєму гардеробі майже нічого не з’являється. Футболка Fila, яка на мені – це виняток. Частіше за все я йду в магазин з розумінням того, що мені треба.

Ідеальний шопінг для мене в Нью-Йорку. Особливо після того, як побувала в Сохо. Там усі магазини, які в моєму топі: Acne Studio, MMM (Maison Martin Margiela), Opening Ceremony, Cos, Mansur Gavriel.

В інтернеті нічого не купую. Мені треба приміряти, торкнутись, сфотографуватися, вислати подружкам і спитати поради, тому онлайн-магазини не для мене. Максимум можу Farfetch погортати перед сном, але замовити щось досі не наважуюся.


Жакет Massimo Dutti

Спочатку я побачила його в київському магазині, але коштував він недешево. Цілий місяць я оновлювала додаток бренду з надією, що на нього хоч якась буде знижка. Через місяць ми поїхали із сім’єю до сестри в Бельгію – і я відразу пішла в Massimo Dutti. Мені пощастило, і я придбала жакет на міжсезонному розпродажі.


Футболка Fila

Під час подорожей за кордон я завжди бігаю магазинами. Очі розбігаються, і я не можу купити щось одне, бо хочеться все й одразу. У результаті нічого не купую. А в останній день засмучуюся і купую будь-що, без примірки. Так було і з цією футболкою.


Джинси Zara

Я майже ніколи не експериментую з джинсами. Моя модель – це висока талія, в міру вузькі, без або з мінімальними потертостями. Так я можу купити собі джинси майже із заплющеними очима. Ці мені купив чоловік, наприклад.


Черевики Dr. Martens

У житті не могла б подумати, що так сильно закохаюсь у це взуття і не буду знімати п’ять місяців поспіль. Найбільшим плюсом є те, що їх можна носити і в сніг, і в зливу, а ноги будуть завжди сухі й теплі. Ще бачила, що ці черевики носять влітку із сукнями, але я поки так не експериментувала.


Штучна шуба H&M

Як це часто буває зі мною – побачу щось за кордоном, приміряю, не купую, а коли повертаюся додому, шкодую, що не взяла. Так було і з цією штучною шубою. Довелося потім замовляти через інтернет і чекати місяць на доставку. Вона стала моєю візитною карткою цієї зими. Більш практичного і теплого верхнього одягу я не маю.


Окуляри & Other Stories

Я все ходила навколо чорних сонцезахисних окулярів Celine в Hello Glasses і чекала на зарплату, щоб їх купити. Але потім проаналізувала, скільки дорогих окулярів я загубила та зламала, і вирішила обійтися цими – за 138 гривень з G-Outlet. Передбачаю, що ця пара стане улюбленою і ніколи не загубиться, на відміну від усіх інших, недешевих.


Сережки Urban Outfitters

Купила їх під час подорожі до Берліна. Це на мене так вплинула модна молодь, яка там на кожному кроці. Мені здалося, що я виглядаю там надто просто, тому швидко купила сережки і на виході з магазину одразу їх одягла. Взагалі, 100 циганських прикрас – історія не про мене.


Сумка Lancaster

Цю сумку я купила в Києві в Helen Marlen і була дико вражена прекрасним сервісом. На момент, коли я обирала сумку в магазині, вона була представлена в інших кольорах, але не було бордової, яку мені так хотілося. Працівники магазину запропонували підійти через 30 хвилин, а за цей час вони мені організують доставку сумки в магазин. Я, звичайно, не сподівалась і була дуже здивована дзвінку консультанта зі словами, що сумку доставили.

Про місто

У період, коли я почала жити в Києві, мені подобався район Льва Толстого,  Саксаганського. Так склалося, що саме там я проводила найбільше часу з друзями. Ще у нас там є улюблений двір – в арці між Kachorovska та «Макдональдсом» на Льва Толстого. У теплі дні ми там прогулювали пари. Іншого Києва я й не знала тоді, аж доки не влаштувалася у The Village. Тоді я познайомилася з Подолом. Я одразу його полюбила, бо тут багато хіпстерів, модної молоді. Є відчуття, що це якийсь інший Київ. Хоча нещодавно я спіймала себе на тому, що Поділ – як село. Ти вже всіх знаєш, а якщо не знаєш – то знайомишся. Немає відчуття великого міста.

Я ще не відкрила для себе Closer, але думаю, що він може стати моїм улюбленим місцем. Люблю, що в Києві розвинена кавова культура, багато крутих кав’ярень. Я полюбила Espressoholic, «Світ кави», бо поки я не жила на Подолі – я не знала про ці місця. Люблю Cafe Select – я фанатка Нью-Йорка, і мені здається, що саме цей заклад передає атмосферу цього міста.