The Village Україна у рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві.

 Підпишись на канал про стиль KYIV LOOKS В TELEGRAM

Ми розмовляємо з Миколою на вулиці Володимирській.

На Миколі: брюки Arber, піджак Tommy Hilfiger, туфлі Zara, паше Indposhiv, ремінь Zara, пальто H&M, сорочка T.M. Lewin, шкарпетки Uniqlo, краватка Mango, рюкзак Picard.

Про шопінг


Найбільше одягу в моєму гардеробі з’являється після поїздок за кордон. Допомагає у цьому відсутність звички дивитися погоду в країнах, куди я лечу. Плюс є магазини, мої улюблені, яких у нас немає чи вибір не такий великий. Серед обов’язково відвідуваних – H&M, Uniqlo, Mango.

Узагалі люблю щось просте. У дорогих речах себе комфортно не почуваю. У мене є думка, що не я доповнюю речі, а досягаю чогось – і вже потім це доповнюю речами. Безглуздо, коли 17-річні діти носять Rolex. Крутіше, коли банкір у 60 років носить дорогі речі. Це заслужено і викликає повагу.

Серед українських брендів – це Arber, у них хороша якість і приємна ціна, інколи дешевше, ніж у Zara. Речі, які перестав носити, потрапляють у статус «сімейний шерінг».

Брюки Arber


Український бренд чоловічого одягу родом з Одеси.

Піджак Tommy Hilfiger


Куплений на розпродажу в Нью-Йорку на П’ятій авеню.

Туфлі Zara


Купуючи взуття у Zara, треба звернути увагу на країну виробництва. Ті, що зроблені у Португалії – кльові, вони з якіснішої шкіри і носяться довше.

Фішечка на лацкані та паше Indposhiv


У мене є штук 10 різних кольорів. Мені здається, що брошки роблять буденний образ більш оригінальним та ненудним. Indposhiv виготовляє їх власноруч.

Пальто H&M


Це пальто я придбав у Польщі, під час робочої поїздки на конференцію. Оскільки я не дивлюся прогноз погоди в містах, до яких збираюся – повертаюся додому з оновленим гардеробом.

Cорочка T.M. Lewin


Куплена в Лондоні, у дуже крутому мережевому магазині, який продає сорочки для чоловіків і, можливо, для жінок теж. Головна фішка цього магазину, що там за потреби можна на місці підшити.

Краватка Mango


Куплена в Парижі, дуже кайфую від неї. Головне: вона мене не злить через стримані кольори. Наприклад, є люди, які носять салатову краватку, бо вона їм забезпечує гарний настрій, але дратує усіх навколо. У моєї краватки такої проблеми нема.

Рюкзак Picard


У мене часто буває так, що я щось придумав собі, а виробник таке ще не пошив. Саме так було з рюкзаком, тому довелося його довго шукати. Врешті я купив у Парижі через два роки активного пошуку.

Про місто


Михайлівська площа та Михайлівський собор – для мене це серце Києва і найкращі та найспокійніші місця в світі.

Якби мені довелося провести комусь комплексну екскурсію, я розпочав би з Володимирської, далі Софіївська, Михайлівська, потім через Андріївський узвіз до Контрактової площі, а завершити вечір десь на даху.