The Village Україна у рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві.

 Підпишись на канал про стиль Kyiv Looks в Telegram

Ми розмовляємо з Христиною на Оболонському проспекті.

На Христині: джинси Bershka, кофта COS, шарф Zara, куртка Tally Weijl, сумка Zara, взуття no name.

Про шопінг

Я – людина спонтанної покупки. На щастя чи на горе, у мене не буває якогось конкретно виділеного часу на поповнення гардероба. Я це роблю завжди за настроєм. Якщо якусь річ захотіла – то чекати не можу. Мені потрібно це в той момент, коли я придумала, що хочу. Поки що онлайн-шопінг – не для мене. Мені треба прийти, закохатися, купити і вже завтра у цьому ходити.

Моє улюблене правило – не більше ніж три кольори в образі.

Вважаю, що найкраще вміння у формуванні свого зовнішнього вигляду – вміння поєднувати. Поєднувати можна кольори, текстури, бренди, нові речі чи мотлох. Вдалий мікс – це вже 70% успіху твого зовнішнього вигляду.

До секонду ставлюся нормально і взагалі останнім часом думаю про те, що речам треба продовжувати життя. Адже зазвичай нам певний одяг просто набридає, а не псується чи зношується. То чому б не віддати ці речі тому, для кого вони як новенькі. Я так і роблю.


Джинси Bershka

Уже багато років я віддаю перевагу джинсам і брюкам з високою талією, це зручно, однак улюбленого бренду не маю. На мій подив, джинси H&M довго живуть, не втрачають свого вигляду і добре сидять. Джинси бренду Bershka у моєму гардеробі вперше, купила їх за класний синій колір.


Кофта COS

Не можу сказати, що COS для мене – база гардероба. Я б сказала, що це його основа. Базу треба чимось доповнювати, а COS у моєму випадку – вкрай самодостатній.

Коли ми з чоловіком заходимо в COS, я часто жартую, що я дівчина в стилі COS. Тому що, чорт забирай, на мені все у них сидить добре. І це небезпечно! Складно вийти звідти з порожніми руками. Люблю за крій, колір, за якість. 100% перевірено мною – блузи або светри служать мінімум утричі довше, аніж з H&M, але коштують при цьому відсотків на 20-30% дорожче.


Шарф Zara

Цей шарф – спонтанна покупка, але дуже вдала. Я обожнюю незвичайні речі, які притягують погляд, які вирізняються цікавим кроєм, незвичайною формою або матеріалами. Практично щодня отримую компліменти через цей шарф. Але в магазині він видавався нудним. У день покупки я була в коричневій каракулевій шубі. Він так круто доповнив шубу за кольором і розбавив по стилю, що я без роздумів його взяла.


Сумка Zara

Сумку купила під шарф вище. Це був той момент, коли я прийшла насамперед за сумкою. Але в підсумку купила сумку під шарф, тому що він виграв у цьому поєдинку.


Куртка Tally Weijl

У цей магазин я востаннє заходила, коли навчалася у середній школі, а значить, приблизно 10 років тому. Але цієї зими в один момент мене так розлютила ця похмурість і сірість навколо, що дуже захотілося носити веселий пуховик, при чому потреба ця зміцніла протягом 10 хвилин. І я вирішила згадати молодість і піти в молодіжний магазин. Результат – тепер я маю такий пуховик.


Взуття no name

Не пам’ятаю назви бренду цих черевиків, колись замовила онлайн.

Про місто

У Києві люблю вулицю Ярославів Вал. Як на мене, поруч не вистачає тільки величезного зеленого парку. Щоб із цієї вулиці – й одразу в парк. Хоча якщо йти в бік Львівської площі, там є міні-парк, у якому класно посидіти, гріючись на сонечку. Люблю Маріїнський парк під час першого снігу – це так чарівно. Ну і ЦУМ, обожнюю це місце, починаючи з парковки і закінчуючи фудкортом.