The Village Україна у рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві.

Герой цього випуску – Костя Боровський, учасник гурту «Агонь», експерт шоу «Топ-модель по-українськи», дизайнер власного бренду BRVSKІ. Ми знімали Костю на Володимирській.

На Кості: бейсболка BRVSKI, шарф Саша Бурлака, куртка Nascar, штани OMC, шкарпетки Dickies, взуття Native shoes.

Про шопінг

Зазвичай я шоплюсь онлайн в інтернеті, на розпродажах. Це відбувається двічі на рік, перед великими сезонними сейлами, де знижка сягає іноді -80%. Раніше, десь 10 років тому, наша група одягалася тільки на секонд-хенді, але тепер це втратило свій шарм та азарт, тому що нема більше розкладачок, де все по 3 гривні і, найголовніше, нема більше енергії там ритися. Тому що багато справ: сім’я, робота, і зрештою впізнавана група, у якої щотижня концерти, не може одягатися вічно в секонд-хенді.

Зараз частіше став купувати речі українських дизайнерів, серед улюблених: Ksenia Schnaider, Sasha Kanevski, Маша Рева та D.F.F. У мас-маркеті купую тільки труси та шкарпетки. А за кордоном люблю зайти в Uniqlo та COS. У другий для того, щоб купити там щось для дружини.

А якщо чесно, то я не фанат ходіння по магазинах. Потреби особливої немає. Дуже часто ми отримуємо речі від спортивних брендів. Наприклад, я співпрацюю з Nike. Тому одягу вдома стільки, що його нема де складати. Зараз більше купую щось для дружини. А всі свої зайві речі дарую друзям або тим, хто їх потребує.


Бейсболка BRVSKI

«Красота спасет» – це дроп, який був зроблений під час зйомок проекту «Топ-модель по-українськи», тому що мене надихнула Алла Костромічова (Алла Костромічова – українська топ-модель, засновниця модельного агентства Kmodels, ведуча проекту «Топ-модель по-українськи» – ред.). Я не дуже люблю світ моди. Але Алла така крута, як виявилося, що мені захотілося їй це присвятити. Сам слоган придумала моя дружина Ольга, з якою ми власне і робимо бренд.

Куртка Nascar

Цю куртку я купив на Лісовій, під час покупок для спільного проекту із The Village Україна. Я купив її, керуючись простою філософією: ця куртка для техніків Nascar, а я такий самий швидкий, як Nascar.


Штани OMC

Штани OMC я купив на Farfetch, тому що зараз там знижки, і вони мені обійшлися приблизно в 50 євро. На них написано Psychedelic.


Шкарпетки Dickies

Ці шкарпетки я купив у «Капкані» й ношу їх уже третій рік, вони після кожного прання залишаються білими і не стираються порівняно з будь-якими іншими шкарпетками, які можна викинути після дворазового використання. Все тому, що це американський робочий одяг.

Взуття Native shoes

Я вегетаріанець, тому мій вибір тут очевидний (Native Shoes – це бренд, який для виробництва взуття не використовує матеріали тваринного походження – ред.).

Про місто

Я родом із Чернігова, тому раніше Київ був для мене великою мрією. Я переїхав сюди в 11 класі, закінчив тут школу, університет, а пізніше все кинув, щоб танцювати в балеті Quest і розвиватися так, як мені подобалося.

Тепер Київ мені здається набагато меншим, але від цього я люблю і ціную його не менше. Знаю багато цікавих місць, обожнюю Андріївський узвіз, музей Булгакова, Лису гору.

Якщо говорити про улюблені місця-заклади Києва, то я в них майже не буваю. Проблема, що мене часто впізнають і доводиться замість відпочинку роздавати автографи. До того ж я не п’ю. Тому найчастіше мене можна зустріти на великих культурних івентах міста. Ми із сім’єю намагаємося завжди відвідувати виставки, цікаві презентації. Завтра, наприклад, підемо на виставку «Японія» у Мистецький арсенал.