The Village Україна у рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві.

Героя цього випуску ми знімали на Великій Васильківській.

На Ігорі: шапка handmade, кофта Adidas, футболка handmade, джинси Bershka, кросівки Adidas, шкарпетки Sammy Icon, парка Adidas, рюкзак Herschel.

Про шопінг

Мені подобається одяг, який робить Костя Боровський, планую якось оновити свій гардероб у нього. А щоб я конкретно та цілеспрямовано йшов на шопінг, то не скажу. Зазвичай нашій групі допомагає одягатися стиліст. За кордоном обов’язково заходжу в Urban Outfitters та H&M.


Шапка handmade

Цю шапку, на моє прохання, мені зв’язала дружина за один день.

Футболка handmade

Футболку зробив клавішник The Erised, якраз напередодні виступу в Лондоні. Кожному зробили з різними надписами: Сільпо, АТБ, Ашан. Потім у цих футболках сфотографувалися на фоні Біг-Бену. Пізніше цю фотку репостили всі пабліки супермаркетів. Словом, ми тоді хайпанули на повну.


Джинси Bershka

Я придбав їх, коли повернувся з Лондона. В запарі я забув там багато своїх речей, тому довелось оновлювати гардероб у Києві.


Рюкзак Herschel

Цей рюкзак мені подарувала дружина, здається, вона його привезла з подорожі до Америки.


Парка Adidas

Мені подобається, що вона тепла і практична. До неї можна підібрати будь-який шмот, просто одягнув і не паришся.

Про місто

Я родом з Керчі, тому мені особливо подобається Русанівська набережна. Коли я вперше приїхав до Києва, то жив саме на Русанівці, якщо не рахувати двох місяців життя в гаражі без електрики.