The Village Україна у рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві.

Ми розмовляємо з Любою на Рейтарській.

На Любі: Шуба Philosophy by Alberta Ferretti, сукня Weekday, взуття AGL

Про шопінг

Для мене шопінг – це завжди щось дуже спорадичне і займає від 3 до 4 хвилин, якщо пощастить, то з приміркою. Зазвичай це буває, коли затримують літак чи заляпалась вином у відрядженні й нема в чому йти на зустріч, або коли йдеш дитині купувати речі, а в результаті купуєш собі.

Шуба Philosophy by Alberta Ferretti

Насправді ця шуба є вінтажною, куплена кілька років тому. Це один з небагатьох випадків, коли пощастило щось придбати в Києві.

Сукня Weekday

Ця сукня від молодого шведського бренду, який я дуже люблю. Купила в Берліні чи в Копенгагені, вже точно не згадаю. Особливо приємно, що їхній розмір S, а іноді навіть XS, на тобі трошки висить, це завжди запорука міцної дружби з брендом.

Bзуття AIGLE

Це, здається, французький бренд, після якого вже не хочеться експериментувати зі взуттям, бо воно дуже зручне і витривале. Найбільшим їхнім плюсом є те, що з ними не було періоду «нового взуття», коли всюди натирає.

Сережки з Музею природничої історії в NY

Оскільки моя донька велика поціновувачка динозаврів і в нас усе вдома в динозаврах, я не могла пройти повз. Тепер ці сережки одні з найулюбленіших.

Сумка з музею Metropolitan

Із сумками досить складна історія, через мої дві абсолютно різні сфери діяльності. В одній вимагається бути вишуканою, із «серйозними» сумками, а в іншій – ні. Тому торба – ідеальна сумка для мене. Вона завжди переповнена тонною «усього найнеобхіднішого»: їжею, книгами, блокнотами, ручками з усіх готелей у відрядженнях, кремами для рук і взуття тощо.  Жаль, ноутбук в неї не поміщається.

Про місто

Київ дуже люблю. Мала досвід життя в іншій країні, і мені там буквально снилися Золоті ворота й моє повернення до Києва.

Фото: Володимир Шуваєв