The Village Україна у рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві

Ми розмовляємо з Анею на площі Івана Франка.

На Ані: пальто no name, джинси Topshop, кросівки Nike Air, рюкзак no name, шкарпетки no name.

Про шопінг

У мене був період у підлітковому віці, коли доводилося одягатися в секонді. І я так вдячна цьому періоду. Він сформував мій стиль. Наприклад, тобі подобається річ, але вона велика. І ти крутиш, вертиш і думаєш, як її під себе пристосувати. Це хороша навичка.

Ще люблю поєднувати мас-маркет із дизайнерськими речами. Мені здається, що Cos, Topshop або Zara взагалі легко поєднувати з Vivienne Westwood або Nika Medisan. Найчастіше шоплюсь у поїздках за межами країни. З онлайн-покупками в мене «не надто тісні стосунки», але речі з Asos на сейлі періодично замовляю.

Пальто no name

Пальто знайшла на флімаркеті у Берліні за 10 євро кілька років тому і дуже його люблю. Воно підходить до всього мого гардеробу. Мені здається, це якийсь мас-маркет, але ярлик був зрізаний, тому можу тільки здогадуватися.

Джинси Topshop

З ними мені пощастило. Я купила їх на Алясці на початку листопада, коли там уже було –5. Логічно, що джинси з дірками не особливо популярні, тому забрала зі знижкою.

Кросівки Nike Air

Кросівки теж купила в своєму улюбленому Берліні, у магазині Urban Оutfitters. Мені подобається, що в цьому магазині шмотки частіше коштують дорожче, ніж взуття. Ти можеш купити там відмінні кросівки за 50 € на Sale, а іноді й дешевше.

Шкарпетки no name

Шкарпетки привезла з Ісландії. Власне, це й усе, що я там купила. Вони дуже кайфові й теплі. Коштували дорожче, ніж пальто, до речі.

Рюкзак no name

Рюкзак купила на маркеті Всі.Свої. Це була спонтанна покупка на фестивалі Atlas Weekend 2016. Думала «проживе» кілька місяців, а в результаті він об'їздив зі мною стільки країн і хоч би десь потерся. Жаль, що не пам'ятаю, в кого купувала.

Про місто

Я люблю район Золотих воріт. Думаю, це одне з найкращих місць у Києві, а ще сквер біля театру Івана Франка.


Фото: Володимир Шуваєв