The Village Україна у рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві

Ми розмовляємо з Женею на вулиці Верхній Вал.

На Жені: пальто & Other Stories, жакет, зшитий на замовлення, кофта Uniqlo, джинсы H&M, туфлі Carel, окуляри Ray Ban.

Про шопінг

Я з 20 років працюю в модній індустрії і при цьому так само сильно люблю одяг, як і тоді. І шопінг теж люблю. Купую одяг онлайн і офлайн, і в подорожах, і в Києві. Завжди чітко знаю, чого хочу, що мені личить, і в цілому мало експериментую. Я з тих зануд, які хочуть переглядати фотографії через 20 років і не заплющувати очі від жаху.

Пальто & Other Stories

Я фанат верхнього одягу. У мене є і класичний бежевий тренч Burberry, і леопардова шуба, близько десятка пальт і різних жакетів. & Other Stories полюбила після поїздки до Берліна кілька років тому. Потім була в них у Римі, в Лос-Анджелесі та Нью-Йорку. У кожного магазину свій інтер'єр і різна атмосфера. Це круто. Щодо цього пальта, то в ньому все добре: класичний крій, як я люблю, пристойна якість і симпатичний мені бренд.

Жакет, зшитий на замовлення

За останні пару років я пошила близько 30 речей. Обожнюю весь процес від покупки тканини до примірок та припасувань. У мене золота кравчиня, але дуже завантажена, тому її контакт я нікому не даю. Цей жакет за фасоном схожий на звичайний халат, але з класними деталями. Плюс саме в таку клітинку була моя шкільна форма, що взагалі дуже зворушливо.

Кофта Uniqlo

Uniqlo – це улюблена марка мого чоловіка. Напевно, 70% його гардеробу від них. З одного з відряджень він привіз мені комплект термобілизни з лінійки Heattech. Це реальне чудо: найтонший матеріал, дуже м'який і приємний, не магнітиться, а в мороз можна зовсім не одягати светр, тому що зберігає тепло краще за будь-які бавовняні речі. Словом, японці – великі молодці.

Джинси H&M

Брюки і джинси ношу, коли стає холодно, а весь інший час ходжу в сукнях. Ці джинси купила в одному з київських G-Outlet. Вони були на кілька розмірів більші і надто довгі, тому й купила, навіть не міряючи. В результаті я їх вшила й обрізала. Тепер це моя улюблена пара.

Туфлі Carel

Ці туфлі я придбала торік у Helen Marlen Mandarin. Тоді я працювала в маркетингу Helen Marlen і знала про те, що вони до нас приїдуть, здається, ще до поставки. Вже тоді мріяла саме про цю пару. Carel – це молода французька марка з дуже красивим контентом у соціальних мережах. У туфель ідеальний стійкий каблук, а останні кілька років я постійно ходжу на підборах, але виключно на таких комфортних. І така ж модель є в Алекси Чанг, що надає туфлям ваги в моїх очах.

Окуляри Ray Ban

Це класична модель Wayfarer. Купила її у флагманському магазині Ray Ban два роки тому, під час першої поїздки до Нью-Йорка. Він розташований у районі Soho, в одному із знаменитих будинків з чавунним фасадом.

Про прикраси

До аксесуарів я байдужа і найчастіше ношу тільки обручку.

Про місто

Я обожнюю Поділ. Тут такий ідеальний мікс Одеси і Тбілісі. Ніде в Києві більше немає такої атмосфери. Тому в мене тут офіс, спорт, улюблені бари, улюблений кінотеатр, тут живуть мої друзі. А Житній ринок узагалі вважаю найкращим місцем у Києві. Буваю тут по п'ять разів на тиждень і знаю всіх продавців, майстрів з виготовлення ключів та ремонту взуття.

Фото: Володимир Шуваєв