The Village Україна у рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян і просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце в Києві

Ми розмовляємо з Дімою на вулиці Костянтинівській.

На Дімі: бейсболка Stussy, окуляри Yves Saint Laurent, світшот Metrique, бомбер Lacoste, джинси Zara, кросівки Nike, рюкзак Herschel.

Про шопінг

Жінки часто скаржаться, що їхні чоловіки не люблять проводити багато часу в магазинах. Але це не про мене, бо шопитись я дуже люблю, особливо за кордоном.

Там і оновлюю свій гардероб на 90%.

Ще я фанат простих, базових речей, тому мене повністю влаштовують COS, Nike, Topman.

Бейсболка Stussy

У мене є багато речей цього бренду, і всі я купував у Urban Outfiters.

Окуляри Yves Saint Laurent

Незважаючи на мою любов до бренду Ray-Ban, ця оправа стала улюбленою.

Світшот Metrique

Дуже класний світшот. Дружина мені часто розповідала про молодий бренд Metrique, а потім і подарувала. Я підозрюю, що вона це зробила для того, щоб теж носити.

Бомбер Lacoste

Я не дуже люблю цей бренд, і єдине, що в мене було від них – це класичне поло. Та якось шукав саме короткий пуховик, щоби зручно було в автомобілі, і знайшов тільки в Lacoste.

Джинси Zara

Одного разу я захотів бути таким класним і модним, як Вова Дантес, і купив собі джинси, як у нього. Жартую, просто під час тривалих зйомок у мене закінчилися чисті речі, як це часто буває, і я купив «узкачі» в першій зустрічній Zarа.

Кросівки Nike

У моєму гардеробі завжди були кросівки з крутих колаборацій чи limited edition, і лише тепер захотілося старої доброї класики.

Рюкзак Herschel

Я купив цей рюкзак у своєму улюбленому магазині Urban Outfiters в Новому Орлеані. Після зйомок мені не було куди складати речі, тому його придбав. Як з’ясувалося пізніше, він суперзручний та якісний.

Про місто

Ніколи б не подумав, що Поділ стане моїм улюбленим районом. У цей період життя мені тут максимально добре і комфортно.