The Village Україна у рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян та просить їх розповісти про свій одяг, про шопінг та про улюблене місце у Києві.

Ми говоримо з Денисом на вулиці Ігорівській.

На Денисові: оправа Ray-Ban, світшот Maharishi, пальто Dsquared2, сумка Filson, штани G-Star, кросівки New Balance 1500, годинник Breitling Aerospace.

Про шопінг

У мене є 2 правила щодо шопінгу. Перше: я майже ніколи не купую речі за повну ціну та чекаю на знижки. Друге: кросівки замовляю тільки через інтернет, бо, зазвичай, пари, які мене цікавлять, до України не привозять.

Серед українських брендів мені подобається Riot Division, але я вважаю себе занадто старим для такого бунтарського одягу.

Оправа Ray-Ban

Купив цю оправу в Києві у Люксоптиці. Чому Ray-Ban? Тому що це єдині окуляри, які мені не заважають.

Світшот Maharishi

Доволі молодий англійський бренд, якому десь 20 років. Дизайнер починав з того, що подорожував Азією, захопився філософією буддизму і почав робити речі зі списаної військової амуніції. Купив цей светр в Києві у магазині Spazzio.

Пальто Dsquared2

Купив це пальто на сейлі у Києві.

Сумка Filson

Купив її 5 років тому, у легендарному магазині Oldboysclub, який робив Іван Сіяк. Ця сумка, як мені здається, з роками виглядає тільки краще.

Штани G-Star

Тому що G-Star це єдиний бренд, який робить ідеальні джинси з великими кишенями аж до колін.

Кросівки New Balance 1500

Це лімітована серія, зроблена в Англії, замовив їх на e-bay.

Годинник Breitling Aerospace

Це вінтажний авіаторський годинник, модель випускалась з 1996 по 2000 рік. Я купив його також на e-bay у пілота boeing-747. У ньому є все: будильник, вічний календар, два часових пояси.

Про місто

Як не дивно, дуже люблю Рейтарську вулицю та Поділ.