The Village Україна у рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян та просить їх розповісти про свій одяг, шопінг та улюблене місце у Києві.

Ми говоримо з Алею на горі Щекавиці.

На Алі: сорочка Vivienne Westwood, кофта COS, джинси no name, шкарпетки Calzedonia, взуття no name, пальто no name, сумка Poolparty.

Про шопінг

Звісно, без Zara та H&M не обійтися, але, враховуючи умови виробництва товарів цих брендів, хочеться рідше звертатися до мас-маркету. Зазвичай купую одяг на секонд-хенді. Ще й завдяки моді навколо 70-80 років, там можна вигідно та модно вдягатись.

Також люблю вінтаж, але справжній занадто дорогий для мене. За кордоном обов'язково заходжу у вінтажні крамниці, щоб надихнутися та відчути енергетику, яку передають такі речі.

Сорочка Vivienne Westwood

Пощастило придбати цю сорочку із великою знижкою під час подорожі до Лондона у 15 років. У моєму гардеробі дуже багато білих сорочок, вважаю їх незамінною складовою гардеробу.

Кофта COS

Я дуже люблю COS. Цей бренд – хороша основа для гардеробу.

Джинси no name

Із джинсами мені не щастить, тому я надаю перевагу сукням та спідницям. Ці джинси раніше належали моєму хлопцеві. Якось я була у нього вдома, на вулиці стало прохолодніше, і мені довелось у них піти. Уже два місяці вони мої.

Взуття no name

Зазвичай я купую якісне та дороге взуття, але конкретно цю пару купила десь за 30 євро у Болгарії. Як з’ясувалося, вони дуже зручні. Ще й довговічні: вже третій рік ношу.

Сумка Poolparty

Я купила цю сумку 2,5 роки тому, і вона вже трохи побита життям, але все ще непогано виглядає. Особливо враховуючи те, що довелося їм пережити.

Тренч no name

Він виглядає, як оверсайз, але це 50-й розмір. Я купила його на Лісовій.

Про місто

Я виросла у районі вулиць Володимирської та Рейтарської. «Золоті ворота» для мене дуже близькі. Зараз я живу на Печерську і мені теж там подобається. Як не дивно, я не фанатка Подолу.

Фото: Володимир Шуваєв