The Village Україна у рубриці «Зовнішній вигляд» фотографує містян та просить їх розповісти про свій одяг, про шопінг та про улюблене місце у Києві.

Ми говоримо з Настею на вулиці Рейтарській.

На Насті: окуляри Stella McCartney, сумка Trussardi, тренч niko and... , туфлі no name

Про шопінг

Відверто кажучи, в останній період я не приділяю багато часу для шопінгу, бо просто немає часу на це. Навіть коли і купую речі – українські бренди. Серед моїх улюблених – це Bevza, Lake та Анна Октябрь.

На жаль, я не ходжу на фенш віки. Моє ставлення до одягу – нейтральне. Зазвичай це відбувається так: щось побачила, сподобалось, купила.

Окуляри Stella McCartney

Це найулюбленіша оправа серед всіх, які я маю. Вони вже дуже заношені та затерті, бо ношу їх і вдома, і на роботі. Цій оправі вже близько 3 років. Я купила її у Hello Glasses у своїх друзів. Цей магазин – моя любов, бо вони одні з небагатьох хто пропонує оправи дуже нестандартні, але водночас спокійні.

Сумка Trussardi

Ідеально сумка для мого стилю життя. Такі сумки можна носити 10 років і ще й дітям віддавати. Я ношу у ній документи, комп’ютер, power bank і вона не рветься, бо зшита з дуже міцної штучної шкіри. У нас нещодавно з’явилась кішечка і вона намагалася підточити свої кігті до сумки, але у неї нічого не вийшло.

Тренч Niko and...

Це японський мас-маркет, купила його в Токіо, коли була там у відрядженні. Було дуже холодно, у мене з собою – тільки сорочки та жакет, а погода виявилась осінньою. Мала 5 хвилин між зустрічами, я побачила його на вітрині, зайшла і купила. Найкрутіше у цьому тренчі – це тканина, японці вміють робити якісний, розумний текстиль. Цей тренч, мені здається взагалі не мнеться та не забруднюється.

Туфлі no name

У моєму гардеробі взуття має бути дуже зручним, яке дозволяє бігати, якщо це потрібно. І ці туфлі я купила у відрядженні, знову ж таки, через необхідність. Під час візиту у Вашингтон мої туфлі зламались і мені довелося шукати їм заміну. Не пам’ятаю як називається бренд, але це якийсь американський мас-маркет.

Про місто

Я фактично з народження живу у Києві, тому дуже люблю це місто. Особливо мені подобаються Золоті Ворота, вулиця Рейтарська та Шовковична. Останню я називаю «Wаshington D.C.», тому що, з одного боку, це управлінський квартал – там дуже багато державних будівель, але з іншого боку там, дуже затишно і романтично. Саме тут зберігся аутентичний дух Києва. Візитною карткою міста для мене є не Хрещатик, а саме Шовковична.

Фото: Володимир Шуваєв