Ми говоримо зі стилісткою Стасею на вулиці Хорива.

На Стасі: сліпони ZARA, окуляри Ksubi, сукня Black Hole, пояс Katimo Clothes, сумка Michael Kors.

Про шопінг

Я точно не швець без чобіт. Під час підготовки до зйомок мені іноді вдається щось «вирвати» й собі. Інша справа з пошиттям – до себе руки не доходять. Буває ще так, що я купую тканину, але пошити ніколи не вдається. Якщо чесно, то я більше часу витрачаю на своїх клієнтів. Але, зрештою, я дівчина, тож мені важливо, як я виглядаю.

З інтернет шопінгом у мене теж дивні стосунки: ставлюсь до нього так само, як до електроної книги. Розумію, що надворі ХХІ століття, але в цьому плані залишаюся дуже олдскульною і віддаю перевагу живим книгам. Люблю все роздивитись та відчути на дотик.

У плані роботи я завжди знаю, що підійде артистові, а що ні. Але щойно влаштовую шопінг для себе, то одразу сумніваюся – треба це мені, чи ні? Дуже критично ставлюся до себе.

Сліпони Zara

Купила на розпродажі спонтанно. Це той момент, коли під час підготовки проекту вдається щось і собі придбати. Спонтанний шопінг іноді буває дуже вдалим.

Окуляри Ksubi

Я фанат окулярів та різних оправ, у моєму гардеробі їх близько 80. Однак у мене є фаворити, і ці чорні – одні з них. Їх я ношу незалежно від погоди, сезону чи розміру синців під очима від недосипання. Купила їх у магазині Hello Glasses, який дуже люблю.

Сукня Black Hole

Купила в магазині Goodbuyfashion. Продавалась вона в парі з крутим фартухом з грубого льону, але повноцінно виглядає і без нього.

Пояс Katimo Clothes

У мене є топ своїх брендів та дизайнерів, і Katimo Clothes в цьому переліку.

Завжди, коли мені хочеться щось унікальне та особливе, – йду до Каті.

Сумка Michael Kors

Я замовила цю сумку через італійський інтернет-магазин Forzierі, який працює з доставкою по всьому світу. Це було ще до того, як у нас відкрили магазин Michael Kors і майже всі почали носити їх.

Про місто

Я люблю весь Київ, важко виділити якісь конкретні місця. Хіба вулицю Шота Руставелі та Ярвал, там мені справді добре.

ФОТО: Володимир Шуваєв