Цього тижня ми говорили з Аллою Кудзієвою в Gallery 48 на вулиці Антоновича, 48.

На Аллі: пальто G-star, кофта no name, футболка ACCENT by Anfisa Kazanikova, джинси Cheap Monday, носки Accessorize, ботильйони Віктор Анісімов, браслет Валерія Гузема

Раніше, проводила багато часу в Європі – там і шопилась. Зараз це виключно в Україні, переважно в Gallery 48, в першу черегу через внутрішнє бажання підтримати вітчизняних дизайнерів. Також тому, що є з чого обирати. Непогано ставлюсь до мас-маркету – у них завжди є продукт, який потрібен всім, як, наприклад, мої улюблені білі футболки.

Пальто G-star RAW

Фанатично люблю G-star, мені ідеально підходить їхній верхній одяг, бо вони одні з небагатьох, у кого представлені розміри XS. Цей бренд мені близький ще й тому, що я пропрацювала 8 років у компанії, яка привезла його в Україну.

Кофта no name

Цю кофту я пошила на замовлення, за зразком зношеної H&M, яку я дуже любила.

Футболка ACCENT by Anfisa Kazanikova

Базова біла фуболка – це для мене must have будь-якого cезону, тому вони присутні в моєму образі майже завжи.

Джинси Cheap Monday

Просто тому, що це один з брендів, який робить хороші, якісні джинси, які, знову ж таки, бувають мого невеликого розміру.

Шарф Jenadin

Дуже універсальний, може бути ще як накидка, чи покривало, коли холодно.

Браслет від Валерії Гуземи

Я дуже рідко ношу прикраси, але цей браслет майже не знімаю. Лєру люблю за лаконічність, хоч з таким стилем в плані бізнесу в Україні дуже важко. Приємно, що вона дійсно його відстоює, не зважаючи ні на що.

Ботильйони Віктор Анісімов

Дуже люблю це взуття, за формою вони нагадують тюльпани. Вцілому люблю  Анісімова. Він вже 17 років займається дизайном і це не може не викликати захоплення.

Шкарпетки Accessorize

Шкарпетки, так само як і шарфи, я почала носити після 30. Мабуть, мудрішою стала.