Напередодні свят The Vіllage Україна у співпраці з різними брендами шукає відповідь на вічне питання: що дарувати?
Ми складаємо списки товарів і послуг, які можуть стати новорічними подарунками для вас або ваших близьких


Тим, хто любить елементи декору, складання списків і подорожі, буде корисно подарувати одну з дизайнерських скретч карт або постерів, які можна повісити на стіну. The Vіllage Україна разом з магазином 1DEA.me з’ясовують, кому яка карта підійде.

Подарунок для себе

100 життєвих справ

399 грн

Мотиваційний скретч постер «100 справ» створений для тих, хто весь час відкладає пригоди на завтра і ніяк не почне жити наповну. Якщо ви довго не можете наважитися пробігти марафон або пірнути з аквалангом, тоді цей постер для вас. Почніть з маленьких кроків у легкій категорії завдань і просувайтеся до більш складних. Розмір постера – 60х40 см.

Карта бажань Dream & Do

550 грн

Карта, яка допоможе візуалізувати мрії і досягати задуманого. Це простір для ідей та фантазій, а ще стильна прикраса для дому. DREAM & DO допоможе організувати свій час, ставити перед собою реальні цілі і вдосконалюватися кожен день. Карта розділена на вісім головних сфер життя: здоров’я, любов, мій дім, робота, розвиток, люди, характер і відпочинок. Кожну сферу можна оформити самостійно: прикріпити стікери, наклейки мотивуючих цитат, а ще робити записи маркером.


Подарунок для пари або вашого партнера

Постер #100справ LOVE edition

399 грн

Мотиваційний скретч постер, який зробить спільне життя пари більш яскравим і різноманітним. Для початку виберіть одне із завдань на постері. Разом виконайте його з любов’ю і задоволенням. А потім зітріть захисний скретч-шар, позначивши своє досягнення. Насолоджуйтеся різнобарвною ілюстрацією виконаного завдання і продовжуйте урізноманітнювати свої стосунки, роблячи їх романтичнішими і міцнішими з кожним кроком.

100 справ у сексі

399 грн

Kamasutra edition – це новий інтерактивний скретч постер, який мотивує урізноманітнити інтимне життя закоханих сотнею пікантних варіацій. Разом вибирайте цікаву позу і не зупиняйтеся, доки не пройдете всі до кінця. Влаштовуйте ніч любовних пригод або 100-денний гарячий челендж. Знаходьте нові ерогенні зони і несподівані рішення, дізнавайтеся одне про одного щось нове.

100 фільмів для перегляду

199 грн

Movies edition – скретч постер на холодильник зі списком фільмів XX і XXI ст., які повинен подивитися кожен. З ним можна влаштувати кіно-марафон собі або подарувати друзям. Завдяки компактному розміру 60х15 см постер буде гармонійно виглядати на холодильнику серед сувенірів і магнітиків з поїздок. Фільми відібрані MEGOGO і 1DEA.me.


Подарунок для тих, хто любить подорожувати

Travel Map Black

599 грн

Детальна скретч карта для мандрівника зі стажем і для тих, хто тільки відкриває для себе світ. Виконана в трендових чорних і золотих кольорах, стане стильною прикрасою для будинку, нагадуванням про подорожі і вдалим подарунком. Вибирайте країну, вирушайте у дорогу, а після повернення – стирайте скретч-шар, і побачите, як карта наповнюється яскравими фарбами, а життя – новими враженнями.

Англомовна карта Air World

699 грн

Дизайнерський щоденник подорожей по всій земній кулі. Прозора скретч карта стане стильним подарунком для тих, кому подорожі потрібні як повітря, і тих, хто тільки планує дослідити світ. А ще це стильна прикраса для будинку, яка доповнить будь-який інтер’єр. Продовжуйте подорожувати, поки на карті не залишиться ні міліметра захисного покриття. Карта виготовлена ​​з еластичного прозорого пластика. Розмір карти – 96×60 см.

Срібляста скретч карта світу

499 грн

Стильна карта світу, за допомогою якої зручно планувати поїздки і вивчати планету. На ній окремо позначені маленькі держави, а великі розбиті на регіони. Зітріть захисний сріблястий шар, з-під якого заграє яскравим кольором країна, яку ви щойно підкорили.

Літерована карта Letters World

450 грн

Барвиста шрифтова скретч-карта, де кожна країна зображена літерами. Карта стане оригінальним і яскравим декором, який впишеться в інтер’єр спальні, вітальні або офісу. Це позитивний подарунок для друзів і рідних, який надихає пізнавати світ від А до Я. Карта виготовлена ​​з високоякісного ламінованого паперу (250 г/м²). Розмір карти – 80×60 см.

Скретч карта про Україну

299 грн

Карта «Моя Рідна Україна» – це ексклюзивне видання скретч карти, яка мотивує мандрувати і пізнавати Україну. На вас чекає скретч карта з пам’ятками різних областей та міст, 25 справ по-українськи – «to-do list» із завданнями, набір стікерів «Дивовижні міста» зі спеціальною мапою пам’яток у великих містах. Розмір: 60х40 см.

Матеріал підготовлено за підтримки