Напередодні свят The Vіllage Україна у співпраці з різними брендами шукає відповідь на вічне питання: що дарувати?
Ми складаємо списки послуг і товарів, які можуть стати новорічними подарунками для вас та ваших близьких


Модель смартфона iPhone X від Apple вперше представили 12 вересня 2017 року в Каліфорнії. Продажі в українських магазинах стартують на початку грудня. The Vіllage Україна разом з магазином «Фокстрот» з’ясували 9 причин купити iPhoneX на Новий рік.

 Щоб робити професійні святкові селфі

На фронтальній камері iPhone X є сенсор TrueDepth, який дає можливість знімати у портретному режимі й моментально розпізнає контури обличчя. З допомогою нової функції «Портрет» ви отримаєте готову фотокартку на розмитому тлі, її можна доповнити світловими ефектами, які додають знімку виразності і професійної якості. Обидві камери iPhone X уміють знімати у портретному режимі, а в iPhone 8 Plus цю функцію підтримує тільки основна камера.

 Щоб надсилати друзям кумедні Animoji

Нова функція iPhone X – це Animoji. Все та ж камера TrueDepth може проаналізувати міміку вашого обличчя (більше 50 м’язів) і на основі цього створити унікальний Animoj. В арсеналі анімованих емоджі 12 різних персонажів: півень, пес, порося, інопланетянин, єдиноріг та інші.

 Щоб знімати відео та фото за будь-яких умов

Камера iPhone X встановлена вертикально, має роздільність 12 Мп і подвійну оптичну стабілізацію. Це дозволяє знімати чітке відео і фото у русі та при поганому освітленні, наприклад, під час танців на новорічній вечірці або на лижному відпочинку. Ще одна різниця з 8 Plus – діафрагма ƒ/2.4 (замість ƒ/2.8).

 Щоб заряджати iPhone швидше і без проводів

Завдяки задній скляній панелі iPhone X можна заряджати з допомогою безпровідного пристрою. По суті, айфон достатньо прикласти задньою панеллю на пластинку зарядки. Тепер не треба носити з собою гору проводів та адаптотрів, для цього підійде будь-яка зарядна станція, яка підтримує технологію Qi.

 Щоб розблоковувати iPhone без допомоги рук

Тепер достатньо взяти телефон у руку, щоб його розблокувати. Технологія  Face ID прийшла на заміну попередньої Touch ID. Нова система створює карту обличчя користувача, і можливість обманути нові сенсори – одна на мільйон. Технологія розпізнає власника iPhone X, навіть якщо він змінив імідж, одягнув шапку чи шарф.

 Щоб мати найбільший екран в історії iPhone

Розмір екрана iPhone X – 5,8 дюймів, довжина – 14,4 см, ширина – 7,9, товщина – 7,7 мм. Екран називається Super Retina і від звичайних дисплеїв Apple відрізняється підтримкою HDR 10 і Dolby Vision. Також iPhone X – перший смартфон Apple, корпус якого виготовлений із застосуванням нержавіючої хірургічної сталі.

 Щоб керувати iPhone за допомогою жестів

Це перший iPhone без легендарної кнопки Homе. Тепер більшість знайомих операцій відбувається з допомогою жестів, як свайп. Наприклад, щоб відкрити домашній екран, треба змахнути пальцем знизу вгору по екрану; щоб побачити попердньо відкриті додатки – провести пальцем убік по нижній частині екрана. Жести інтуїтивні і, як діляться перші користувачі в Мережі, навіть більш логічні за натискання на фізичну кнопку.

 Щоб не забруднювати середовище

Компанія Apple враховує всі етапи життєвого циклу пристрою. iPhone X не містить ртуті, ПВХ, берилію, скло не має миш’яку, а нержавіюча сталь готова до вторинної переробки. Apple регулярно публікують звітність про вплив їхньої продукції на навколишнє середовище. Якщо ваш пристрій Apple вже своє відслужив, то його можна безкоштовно відіслати на утилізацію виробнику.

 Щоб мати пристрій з пам’яттю 256 гб

Пристрій з об’ємом пам’яті 256 гб може легко замінити комп’ютер або жорсткий диск, на яких закінчується вільне місце. iPhone X має лише два види об’єму внутрішньої пам’яті — 64 гб та 256 гб. Версії з 32 гб та 128 гб, які були у iPhone 7, не представлені. Кольори корпусу iPhone Х доступні у двох варіантах: Gray та Silver.

МАтеріал підготовлено за підтримки