The Village Україна розповідає про цікаве та красиве житло в Києві і не тільки.

Фото: Andrey Bezuglov

Дизайн:

Вікторія Вітковська

Місто:

Київ

Площа:

115 м²

Кімнати:

дві + студія

Висота стель:

2,8 м

Поверх:

9


Квартира розташована у житловому комплексі «Бульвар Фонтанів» на Печерську. Зараз вона функціонує як шоурум для проектів дизайн-студії V. Concept Design Studio by Viktoria Vitkovskaya.

Після перепланування трикімнатна квартира перетворилася на студію із двома окремими кімнатами. Спальня і дитяча розташовані в протилежних частинах приміщення. Таким чином квартиру об’єднує студія, що включає зони вітальні і кухні. Внаслідок перепланування всі кімнати отримали рівномірний доступ до денного світла.

Вікторія Вітковська

дизайнерка


У цей проект я вклала натхнення після поїздки до Франції. Французькі мотиви вирішила інтегрувати, зокрема, в декор та систему освітлення. Доповнює їх картина з символікою Парижа.


Спальна кімната

Площу кімнати господарів вдалося збільшити за рахунок відмови від балкону. Текстильне рішення з двома різними тканинами штор підкреслює білий тюль.

Велике ліжко – італійський бренд Natuzzi. Над ним – люстра французького виробництва.

Туалетний столик із великим дзеркалом не має шухляд, але його називають універсальним. Його можна використовувати як робоче місце.

Від ванної кімнати спальню відділяють високі скляні двері. Два умивальники Artceram на консолях і ванна перегородкою відокремлені від унітаза. Душ, пральна машинка і бойлер – в окремому гостьовому санвузлі.

Між спальнею та вітальнею є зона для гардеробу. Замість дверей – текстильна завіса. М’яким текстилем оброблені і полички для речей.

Дитяча кімната

М’яке ліжко, робочий стіл і велика шафа на всю стіну – меблі у дитячій. Урізноманітнює інтер’єр дизайнерське рішення із макраме на кожній із дверей шафи.

Вікторія Вітковська

дизайнерка


Крім того, що це красиво, це додає кімнаті інтерактиву, а також розвиває у дітей моторику рук.


На користь дітям має піти й те, що подвір’я житлового комплексу є закритим і пішохідним. Одразу за вікном розташовано дитячий майданчик.