Однокімнатна квартира у Деснянському районі Києва має кілька зон. Розділену на вітальню та спальню кімнату доповнює кухня. Білі тони приміщення контрастують із яскравими текстильним акцентами.

Фото: Сергій Савченко

Дизайн штор та текстилю:

Irina Kepkanova

Місто:

Київ

Площа:

45 м2

Висота стель:

2,6 м

Власниця квартири керує одним із напрямків роботи великого українського холдингу. «Наталія творча, відкрита особистість, їздить на яскравому червоному авто і любить життя», – розповідає співзасновник студії дизайну Irina Kepkanova Дмитро Кепканов.

Саме тому для інтер’єру вирішили обрати оформлення яскравим англійським текстилем з квітами, пояснює Дмитро.

На проект студія Ірини Кепканової вийшла на одному з заключних етапів. Власниця вже закінчувала оздоблення. Дизайнерка відштовхувалась від інтер’єру з однорідною світлою основою.


Ірина Кепканова, дизайнерка з текстилю

Основним завданням було створити індивідуальний простір, який віддзеркалював би характер власниці. Світлий колір стін є гарною основою для поєднання з яскравими тканинами.

Та після внесення кольорових акцентів квартира отримала свій настрій і характер. Коли господар впізнає себе в інтер’єрі – це ознака того, що робота виконана правильно.


Дизайнерка додає – рішення із текстилем ухвалили після спілкування з господаркою та вивчення кольорів у приміщенні.

Вплинуло на кольорову гаму приміщення захоплення замовниці творами Марії Примаченко.

Cтіну над ліжком у спальні прикрашає репродукція картини української художниці, виконана власницею власноруч.

Саме ця картина диктувала кольорову гаму квартири, каже Ірина Кепканова.

Англійські штори і подушки, покривала від італійського ательє Pininfarina – у вітальні. У кухні білі штори з синіми вставками та кольорові подушки на стільцях.

«Диван у вітальні був сірий і однотонний. Тож на нього ми поклали яскраві кольорові подушки – і все заграло зовсім інакше. Таким чином ми зв’язали всі елементи інтер’єру в один гармонійний простір», – резюмує дизайнерка.