Квартиру облаштовували одразу для здачі в оренду. Тому її намагалися зробити приємною в стилістиці, зручною та універсальною, але з невеликим бюджетом. 90% меблів у квартирі – від українських виробників.

Фотографії

ЮЛІ ВЕБЕР

Дизайн:

Валерія Катасонова

Місто:

Київ

Площа:

57 м2

Кімнати:

1

Висота стель:

3,5 м

Поверх:

9

Через невелику площу квартири кухня слугує водночас і вітальнею. Обрали Кухню виробництва фабрики INSTYLE.

На кухні багато дрібниць придбаних на Пітерській барахолці: ножиці для тістечок, сільничка, чашка з німецького мармуру. Справа на полиці колекція склянок Starbucks, привезених з різних країн.

В зоні вітальні розмістили м’який диван українського виробника Blest.

Картина на стіні – така ж як у героїні серіалу «Пліткарка» Серени Ван Дер Вудсон – але з урахуванням власних миль хазяйки від Києва до скульптури Prada Marfa, а не як у серіалі (Prada Marfa – це скульптура, створена художниками в Техасі, знаходиться серед пустелі, розташована в північно-західній частині від міста Марфа – ред.).

На стелажі українського виробника Drommel міні-колекція фотокамер, які Настя колекціонує.

Люстра висить справа в куті, бо в планах є поставити під нею м’який мішок, чи велике крісло, влаштувавши там місце для читання.

Підставка для книг у формі мопса – хазяйка мріє про таку собаку вже 2 роки.

Шафа була зроблена теж українським виробником за ескізом дизайнерки. Головним завданням було зробити її місткою, оскільки додаткової площі для гардеробу не було.

Ліжко замовили на фабриці Puffeto.

У ванній використовували польсько-українську плитку Opochno. У співвідношенні українська вартість, європейська якість – цей виробник підійшов ідеально. Вся сантехніка – Devit.