The Village Україна збирає цікаві та корисні тексти, які варто прочитати на вихідних.

«Сумніви – це мотивація», – Сергій Жадан

Charitum

Поет Сергій Жадан розповів про те, як не піддатися постреволюційній депресії,  чому він «офіційний український безробітний» та як зробити сумніви інструментом чогось нового.

 читати

Марк Цукерберг: «Ми можемо бути поколінням, яке покінчить з убогістю і хворобами»

Platfor.ma

Цього року Марк Цукерберг, який колись покинув навчання в у Гарвардському університеті, все ж отримав ступінь доктора права та дав промову. Говорив про наше покоління, майбутнє і чому замість високих результатів потрібна велика мета. Platfor.ma переклала, оригінал можна почитати на сторінці Марка у Facebook.

 читати

Любомир Гузар. Хочу бути Людиною

Cultprostir

Уривок із книги про постать, чия мудрість та любов до людей змінюватиме світ і надалі.

 ЧИТАТИ

Говард Шульц: «Історія Starbucks»

The Village Україна

Усе почалося з чашки кави. CEO найвідомішої у світі мережі кав’ярень про те, як побудувати міцний бізнес, в основі якого — дух Starbucks, етичні принципи та безмежна турбота про людей.

 ЧИТАТИ

Як підкидати котів в стилі Далі

Bird in Flight

Один Сальвадор Далі, один мольберт, три коти, двадцять шість відер води і шість годин. «А давайте візьмемо качку, підведемо до неї динаміт і  підірвемо!» та інші історії створення легендарної світлини.

 ЧИТАТИ

Безпредметне мистецтво: як живе людина, у якої всього 50 речей

Афиша Daily

Йоахім Клекнер живе на пенсію, володіє 50 речима, веде блог та виступає з лекціями про філософію свідомого споживання. Він точно знає, як відмовитися від зайвого.

 ЧИТАТИ