У барі «Буду позже» запускається лекторій про коктейлі Cocktail Lectorium. На зустрічах будуть розповідати про історію виникнення коктейлів та проходитиме дегустація.

Лекції читатиме Кирил Масленников – бармен в «Бармен диктат» і «Тофр». Планується цикл з 20 лекцій, з періодичністю раз в два тижні. Перша зустріч буде присвячена сауеру.

Дегустація:  
Vanilla Sour
Cold Pear Sour
New York Sour
Amaretto Sour

Директорка бару «Буду позже» Настя Колярова розповідає:

«Коли п'єш коктейль – волею-неволею можеш долучатися до зрізу подій. А інколи просто цікаво знати, що, наприклад, «Pas de Calais» – варіація Spritz’a – легкий і в міру сухий, названий на честь французького міста на Ла Манші».


КОЛИ: 19 липня 19:30
де: бар «Буду позже»; Крутий узвіз, 6/2
СКІЛЬКИ: вхід вільний; дегустація – 250 гривень
FACEBOOK