Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location updated star Search facebook instagram twitter Village Village pined logout edit facebook facebook
«Ресторан мандрівників» Emerald біля «Університету». Це перезапуск закладу «Велюр»

«Ресторан мандрівників» Emerald біля «Університету». Це перезапуск закладу «Велюр»

У меню закладу 12 розділів з різними стравами світу

Ресторан Good Friends у Пасажі

Ресторан Good Friends у Пасажі

На вулиці Марії Заньковецької

Вечеря, співаки та повітряні гімнасти: як потрапити на Dinner Show від Boho Yosai

Вечеря, співаки та повітряні гімнасти: як потрапити на Dinner Show від Boho Yosai

21 квітня зірковий гість LAUD

Кавʼярня «Хвиля» зі сніданками й натуральним вином у Прилуках

Кавʼярня «Хвиля» зі сніданками й натуральним вином у Прилуках

Над запуском кухні закладу працював Юрій Нікітюк

Ми поставили ChatGPT головні запитання про київські ресторани. Якщо коротко: ШІ поки нас не замінить

Ми поставили ChatGPT головні запитання про київські ресторани. Якщо коротко: ШІ поки нас не замінить

Які заклади Джо Байден має відвідати в Києві? Звідки в Україні тренд на шаурму? І чи можна в закладі працювати з ноутбуком?

Як київські ресторани працюють без світла: досвід «Каштана», «Китайського Привіту» та Bakehouse

Як київські ресторани працюють без світла: досвід «Каштана», «Китайського Привіту» та Bakehouse

Працювати у «стрьомні понеділки», влаштовувати побачення при свічках та готувати на вогні – нові реалії київських закладів

Як працює київська кавʼярня, коли немає електрики й води: досвід First Point на Подолі

Як працює київська кавʼярня, коли немає електрики й води: досвід First Point на Подолі

«Мета – варити фільтр і чаї, попри все»

McDonald’s відновлює роботу в Україні з доставки з Glovo. Запитали в сервісу, як це працюватиме

McDonald’s відновлює роботу в Україні з доставки з Glovo. Запитали в сервісу, як це працюватиме

«Ми готові до цього»: керівник Glovo в Україні про перезапуск McDonald’s

Чому всі раптом почали відкривати заклади із шаурмою?

Чому всі раптом почали відкривати заклади із шаурмою?

Шаурма завжди була популярним стритфудом, але зараз з’являється тренд на шаурму в ресторанній подачі. Що це означає?

Як працюють під час війни автентичні ресторани Києва? Досвід «китайок», Himalaya і мережі «Привіт»

Як працюють під час війни автентичні ресторани Києва? Досвід «китайок», Himalaya і мережі «Привіт»

Як після масового виїзду китайців, індійців і корейців працюють китайські, індійські й корейські ресторани міста

GastroFamily Market і заклад-музей «Остання барикада» від Дмитра Борисова у Львові

GastroFamily Market і заклад-музей «Остання барикада» від Дмитра Борисова у Львові

У фудмаркеті будуть шість ресторанів Борисова такі, як БПШ, «Білий налив» і Mushlya

У ЗСУ теж є вегани і вони теж мають їсти. Хто допомагає їм з харчуванням (замість військової кухні)

У ЗСУ теж є вегани і вони теж мають їсти. Хто допомагає їм з харчуванням (замість військової кухні)

Розповідають автор петиції про введення рослинних пайків, виробники веганської тушкованки та волонтери

Їжа та війна. Як харчування впливає на стан здоров’я переселенців і людей у прифронтовій зоні

Їжа та війна. Як харчування впливає на стан здоров’я переселенців і людей у прифронтовій зоні

Пояснення та поради дієтолога та спеціаліста з розладів харчової поведінки

Як їжа впливає на психічне здоров’я

Як їжа впливає на психічне здоров’я

Ми втікаємо від реальності завдяки їжі

Ресторани Києва та більшості областей працюють за правилами «червоної» зони. Що треба знати

Ресторани Києва та більшості областей працюють за правилами «червоної» зони. Що треба знати

«Будемо використовувати будь-яку нагоду, щоб працювати»: ресторатори – про роботу в «червоній» зоні з 1 листопада

Чи корисна насправді вода з лимоном?

Чи корисна насправді вода з лимоном?

Скільки її можна пити та кому вона протипоказана

Кав’ярня та простір для йоги 108 Food & Yoga на Великій Житомирській

Кав’ярня та простір для йоги 108 Food & Yoga на Великій Житомирській

Можна займатися йогою, медитувати й поїсти

Як не об'їстися на Новий рік: складаємо здорове меню вдома

Як не об'їстися на Новий рік: складаємо здорове меню вдома

Поради від сімейної лікарки та гастроентеролога

Як зробити доставку екологічною – досвід закладів із Києва та Львова

Як зробити доставку екологічною – досвід закладів із Києва та Львова

Замовляти локальне, відмовлятися від приборів і тестувати зворотну тару

Львівський ресторан «5-те Підземелля» переміг у премії «Народний Бренд» 2020 року

Львівський ресторан «5-те Підземелля» переміг у премії «Народний Бренд» 2020 року

У закладі відтворили середньовічний стиль

Charity Cake: як спекти кекс і допомогти самотнім літнім людям

Charity Cake: як спекти кекс і допомогти самотнім літнім людям

Пропозиція від організаторів «Благодійного Полуденку»

Як правильно зберігати вино вдома

Як правильно зберігати вино вдома

Тільки не в холодильнику

Не сиром єдиним: як обрати закуски до вина

Не сиром єдиним: як обрати закуски до вина

«До риби – біле, до м’яса – червоне» – це давно застарілі стереотипи

Над рестораном «Любимый дядя» відкрили івент-майданчик «Дядина квартира»

Над рестораном «Любимый дядя» відкрили івент-майданчик «Дядина квартира»

Бар і простір для подій на Паньківській

Серіал про стритфуд Латинської Америки вийшов на Netflix. Київські шефи радять його переглянути

Серіал про стритфуд Латинської Америки вийшов на Netflix. Київські шефи радять його переглянути

Чому не варто пропускати? Розповідають київські шефи

Дегустаційний майданчик вина й сиру Biologist Terrace на ВДНГ

Дегустаційний майданчик вина й сиру Biologist Terrace на ВДНГ

На майданчику можна скуштувати українські, французькі й італійські вина

Страви з фермерських продуктів у ресторані Leo в центрі Львова

Страви з фермерських продуктів у ресторані Leo в центрі Львова

Меню закладу творці описують, як «експерименти на тему локальних продуктів»

Ресторан італійської кухні Pastateca в Крюківщині

Ресторан італійської кухні Pastateca в Крюківщині

Класичні італійські рецепти й вино

Перевірки на вході та більша відстань між столами: як київські заклади адаптуються до карантину

Перевірки на вході та більша відстань між столами: як київські заклади адаптуються до карантину

Kyiv Food Market, «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова», «Ресторани Гусовських» і McDonald’s – про запобігання коронавірусу

Як заощадити на здоровому харчуванні

Як заощадити на здоровому харчуванні

Поради для тих, хто хоче налагодити свій раціон і не спустошити гаманець