В арт-гастрономічному просторі «Остання Барикада», ресторані української південної кухні «Бессарабія», стейк-хаусі «Ватра» та «Chicken Kyiv» відтепер є ланч-меню. З понеділка по п’ятницю з 12:00 до 15:00 обід з двох страв з основного меню та напій обійдеться в 98 гривень.

В «Останній Барикаді» меню обідів змінюється щотижня. Наприклад, воно може бути таким:

Понеділок: форшмак, індичка з товченою картоплею та песто з грецьких горіхів й компот.

Вівторок: слабосолена тюлька з канапками та рожевим помідором, червоний борщ зі сметаною та здобною булкою, узвар.

Середа: годиво з качки, банош з будзом та беконом, узвар.

Четвер: овочевий салат з сиром фета і спаржею, окрошка з копченою телятиною на кефірі, журавлиновий морс.

П'ятниця: салат з в'яленими томатами і домашнім хлібом, смажений путін (квебекська страва зі смаженої картоплі) із рваною свининою та соусом BBQ, компот.

Де: Майдан Незалежності, 1, біля Лядських воріт.

Забронювати столик: 068 907 1991.

Гуцульський стейк-хаус «Ватра» експериментує з сучасними технологіями приготування м’яса.

Меню обідів може бути таким:

Понеділок: зелений борщ з мангалицею, банош з грибами та будзом, морс.

Вівторок: салат з моцарелою власного виробництва та песто з ліщини і томатів, копчена курка, лимонад.

Середа: курячий бульйон з локшиною та перепелиним яйцем, дунайський оселедець, узвар.

Четвер: бограч з копченостями та кістковим мозком, хумус із червоної квасолі з беконом та копченими томатами, лимонад.

П'ятниця: зелений борщ з мангалицею, кістковий мозок, морс.

Де: вулиця Городецького, 4Б.

Забронювати столик: 095 325 7979.

В ресторані Chicken Kyiv подають класичні страви київських ресторацій в сучасній інтерпретації.

Варіанти меню:

Понеділок: зелений борщ, котлета «Столична» та компот.

Вівторок: курячий бульйон з курячою локшиною, шніцель з маринованої курячої грудки, крем-сода.

Середа: салат «Дністер» з двома видами капусти, копченою куркою, зеленим горошком та сметаною, сендвіч із «рваною куркою» у вершковій булці, вишневий кисіль.

Четвер: салат з буратою та томатами, смажене філе карасиків без кісточок з топленим маслом, компот.

П'ятниця: зелений борщ, копчена куряча ніжка з яблучним чатні та міксом салатів, дюшес.

Де: вулиця Хрещатик, 15/4

Забронювати столик: 050 405 4055

У ресторані «Бессарабія» меню може бути таким:

Понеділок: чорба з баранячими тельбухами та печеним перцем, плачинда з м'ясом, лимонад «м'ята-малина».

Вівторок: закуска з баклажану, грецького йогурту та волоського горіха, смажені рапани з паприкою та молодою картоплею, лимонад «смородина-розмарин».

Середа: холодний суп таратор, смажені баранячі нирки з грильованими овочами, нагутом та томатами та узвар.

Четвер: карпачо зі слабосолоного товстолоба, локшина з в’яленим кав’яром камбали та копченими томатами, лимонад «смородина-розмарин».

П'ятниця: біла «мазанка», філе коропа з молодою картоплею, малосольними помідорами та огірками, лимонад «малина-м'ята».

Де: Бессарабська площа, 7

Забронювати столик: 098 356 8686