У форматі «Ресторанні новини» The Village Україна розповідає про новини київських закладів – оновлення меню, зміна коцепцій, події.

Кафе «Альтруїст» до літнього сезону замінив віконні конструкції – тепер вікна повністю відчиняються, перетворюючи заклад на терасу. В закладі продовжує діяти акція «Страву на добрі справи».

«Довго робили ремонт, і тут через півроку знову вирішили в нього «вляпатися» – замінили вікна. Хотіли, щоб відчувався морський бриз, щоб пахло літом. Всі столики залишилися на своїх місцях. Тільки улюблені, біля вікон, — тепер ближче до літа», – розповіла The Village Україа власниця закладу Анна Андрієнко.

В меню «Альтруїста» є благодійна позиція – «Добрий хумус», прибуток з продажу якого йде на акіцю «#СРЕДЫ_В_ОХМАТДЕТЕ». Вартість «Доброго хумусу» – 89 грн.

«Щомісяця ми готуємо нову «Страву на добрі справи» разом з людьми, що хочуть допомагати. З 15 квітня до 15 травня у нас хумус з фалафелем та вафлями від Олени та Слави Балбек. Весь прибуток від продажу цієї страви за місяць буде перераховано на ініціативу #СРЕДЫ_В_ОХМАТДЕТЕ, на виробництво значків для донорів крові», – пояснюють у «Альтруїсті».

«Вибуховий шейк» в «Альтруїсті» – 117 грн.

Де: вулиця Антоновича, 1

Фотографії Діани Андруник