Ребрендинг відбувся через те, що засновники закладу та інвестори по-різному бачать подальший розвиток бренду
«Тепер у нас удвічі більше посадкових місць і рази в чотири комфортніше»
Шеф-кухар Женя Михайленко розширює мережу Food vs Marketing
В ресторані Chicken Kyiv 7-8 жовтня запускають безлімітні сніданки та ранкові сети
У Дніпрі відкрилась точка з крем-супами у їстівному стакані «Супкультура»
У вегетаріанському сендвіч барі ORANG + UTAN з’явились нові сендвічі та літні напої
У кафе «Альтруіст» відтепер можна замовити набір для пікніків
З понеділка по п’ятницю з 12:00 до 15:00 обід з двох страв з основного меню та напій обійдеться в 98 гривень
12 травня відкриється нова точка від I:T it на «Южный Берег Киева»
В закладі діє акція «Страву на добрі справи»
Український стейк-хауз, корейський бар, повернення парасольки, бар у стилі Босха