На Воздвиженці відкрили новий заклад: на першому поверсі – бар з авторськими коктейлями, на другому – чоловіча перукарня. Запис у перукарню уже працює.

Згодом заклад працюватиме у закритому форматі – лише «для своїх».

 S34

ДЕ: вулиця Воздвиженська (треба шукати чорні двері)
КОЛИ: 09:00 – 03:00

Концепція

Продюсер проекту The Great Gatsby Олексій Польовий вирішив відкрити власний заклад, коли познайомився з Ігорем Шелестом, майстром чоловічої стрижки. Це мала бути чоловіча перукарня, місце, де можна зібратися з друзями.

Олексій Польовий, продюсер проекту The Great Gatsby

У перукарні мали встановити шафу з алкоголем. Але коли до проекту долучився бартендер Олексій Костенюк, вирішили облаштувати повноцінний бар.

Поки бар працює у «напіввідкритому» режимі – щоб зайти треба постукати у двері. З червня запровадять вхід за ключем. Ключі роздаватимуть «своїм людям».

На вулиці перед баром постелили м’який килим, маленькі столики і чорні мішки.

На вихідних вечорами тут влаштовують вечірки. В зоні перукарні встановлюють пульт, запрошують музикантів.

Бар

12 авторських коктейлів для барної карти розробив бартендер Олексій Костенюк, бренд-амбасадор Diageo.

Універсальний коктейль – Pistaсhio Fizz, фісташковий сироп для напою готуть власноруч. В Spicy Bitch, коктейль на основі текіли, додають гострий східний соус Sri Racha. Всі коктейлі – по 134 грн.

Fuck the barber
Fuck the barber
Black Emerald
Black Emerald
Mexican Nail
Mexican Nail

Spicy Bitch

Згодом з меню планують прибрати інгредієнти коктейлів. Що входить до складу напоїв, треба буде здогадуватись, розглядаючи ілюстрації.

В S34 варто запитувати поради у бармена – так можна спробувати щойно вигаданий коктейль, який ще не встигли включити у барну карту.

В барній карті є 2 неалкогольні напої – селеровий лимонад та солодкий напій з печивом Oreo.

ФОТОГРАФІЇ:

Діана Андруник