Міжнародний пивоварний хаб Insider Craft Hub запустили у Львові. Це майданчик для пивоварів з усього світу та українських крафтовиків. Виробничі потужності (свій перший завод у Львові) і дистриб’юторську мережу хабу надав відомий пивовар Андрій Мацола.

Першим guest beermaster в Insider Craft Hub став данець Андерс Кіссмайєр, ментор крафтового пивоваріння, а ще володар титулу Вest active brewer in the world 2011 року.

Андерс КіссмайЄр

«Мені подобається, що пивовари з усього світу і з усієї України зможуть приїжджати сюди і варити пиво, експериментувати зі смаками, сортами. Тут вони можуть обговорювати рецепти, ділитися досвідом, створювати нові незвичні поєднання», – розповідає Андерс Кіссмайєр.

Результат колаборації Insider Craft Hub і Андерса Кіссмайєра – класичний IPA (Indian Pale Ale) і Milk Stout Hazelnut.

 ІРА – класика сучасного крафту. Золотавий, з легким округлим тілом, вираженим хмелевим ароматом з цитрусовими та квітковими нотами. Варіації та тему ІРА – візитна картка майже всіх крафтових пивоварень. В Insider Craft Hub це BOMBAY Watermelon IPA та BENGAL Grapefruit IPA. В обох випадках – пиво з  гірчинкою, післясмак – відповідно до сорту – стиглий кавун чи грейпфрут.
 MILK STOUT HAZELNUT – молочний стаут ​​насиченого темно-коричневого кольору з густою кремовою піною. Збалансований смак смажених лісових горіхів і м’який молочний післясмак.

У середині травня перші п’ять сортів пива Insider Craft Hub уже будуть доступні українцям у супермаркетах по всій країні.

У червні хаб запрацює як майданчик для стартапів українських крафтових пивоварів. Учасники мають запропонувати ідею проекту, а для її реалізації Insider Craft Hub надасть усе необхідне – від сировини до потужної мережі збуту.

Крім того, в Insider Craft Hub продовжаться колаборації з крафтовиками з усього світу – наступний гість із США.

Facebook


Матеріал підготовлено за підтримки Insider Craft Hub