1 лютого ресторан Whisky Corner організовує вечерю «Одного вечора в Лондоні» за участю шеф-кухаря лондонського ресторану Typing room – Лі Весткота (Lee Westcott). Він стажувався у ресторанах «Нома» (Данія), Гордона Рамзі (Лондон), Per Se (Нью-Йорк), а також працював у двох мішленівських ресторанах у Гонконзі.

«Лі Весткот належить до покоління молодих кухарів, які дбайливо ставляться до історії і традицій британської кухні, але водночас осучаснюють її та додають творчості», – коментують у Whisky Corner.

Гостей вечора британський шеф пригощатиме сетом із 6-ти авторських страв, кожна з яких складатиметься лише з українських продуктів. До страв подадуть ексклюзивні віскі, підібрані шеф-сомельє ресторану Олегом Козловським.

«Нам хотілось організувати не просто гастрономічний вечір від іменитого шефа, а справжню сімейну вечерю. Я підготував власні релізи Whisky Corner, які можна спробувати лише в ресторані і які вже стали фаворитами серед столичних знавців цього напою», – Олег Козловський, шеф-сомельє Whisky Corner.

Вартість квитка на одну особу:
 до 25.01 – 3500 грн
 після 25.01 – 4500 грн
Забронювати місце можна по телефону: (044) 279 02 15, (050) 480 38 03.

Подія на Facebook
Київ, вулиця Софіївська, 16/16
Години роботи: 12:00-00:00


Матеріал підготовлено за підтримки Whisky Corner