Українська команда вперше виступить на Чемпіонаті світу з авторського морозива — Gelato World Cup. Акредитація команди пройшла в рамках офіційного відкриття першої в Україні лабораторії морозива — київського закладу Ice cream studio Gelarty.

Для акредитації в Україну прибув Голова міжнародного комітету чемпіонату П'єр Паоло Маньї. Учасники команди приготували свої авторські страви, аби їх оцінив Маньї. Наприклад, морозиво з чорним хлібом і сіллю, сорбет з шампанського, різотто з креветочним морозивом і десерт з дині і чебрецю.

Склад команди, що представлятиме Україну: Еліна Бойко — авторка лінійки десертів з морозива, Ольга Байсара — авторка лінійки авторського морозива, Юрій Приємський — автор гастрономічної лінійки, Массімо Джеларті — автор ідеї і шеф Іce cream studio Gelarty.

Массімо Джеларті

автор ідеї і керівник української команди

«Це важливий крок для нас. Я хочу відродити морозиво як натуральний десерт, без штучних і смакових добавок, і радий, що наша ідея знайшла підтримку у світовій спільноті. На Чемпіонат світу ми їдемо не під прапорами Gelarty. Ми їдемо під прапорами України. І ми зробимо все, щоб П'єр Паоло Маньї та інші члени оргкомітету вітали нашу команду так само, як сьогодні».

Чемпіонат Coppa del Mondo della Gelateria відбудеться в січні 2018 року.

Ice cream studio Gelarty — київський заклад, що позиціонує себе як лабораторію морозива. З морозива тут роблять суші, роли, бургери, піцу, доповнюють ним салати, закуски, перші і основні страви.


Де:  Київ, вулиця Берковецька, 6Д (ТРЦ Лавина)
Коли: щодня, 10:00 – 22:00


Матеріал підготовлено за підтримки Іce cream studio Gelarty