Рибний бар «Рыба-Пила» розпочне роботу на вулиці Великій Васильківській на початку липня.

Це новий проект міжнародного ресторанного холдингу Bulldozer Group, представленого у Києві брендами Guramma Italiana та Eshak.

«У нас є все найкраще, що може запропонувати море: від камбали, барабулі, саргана і бичків до ікри та живих устриць», – розповідають у закладі.

Особливість «Рыба-Пила» – морепродукти до закладу щодня доставлятимуть з Одеси.

з меню

Оселедець під шубою – 50 грн
Смажені мідії –  120 грн
Короп у сметані – 300 грн

Бутерброд зі скумбрією – 60 грн

За кухню як концепт-шеф відповідає одеський фахівець Сергій Юрчишин.

Коли

10:00-00:00

Де

вулиця Велика Васильківська, 112

Телефон

068 888 80 67

Фото: «Рыба-Пила»