Кафе з індійською кухнею Saravsari розпочало роботу в тестовому режимі на Львівській площі. Офіційне відкриття – у червні. Відкривають заклад власники кафе «Альтруїст».

«Більш ніж півтора року ми знайомили гостей з хумусом, пітами, фалафелем та іншими стравами близькосхідного регіону в «Альтруїсті». Зараз же вирішили далі йти в загадкову Азію, адже там ще більше яскравих вражень і смаків», – розповідає співзасновниця Saravsari Анна Андрієнко.

За словами керівників Saravsari, вони не претендують на автентичність індійської кухні. Утім, бренд-шефом закладу є носій культури з Індії. «Ми не індуси – і чудово розуміємо це. Але шеф тривалий час навчав наших кухарів усіх тонкощів приготування страв з цього регіону», – розповідають у закладі.

з меню

Сир панір у червоному соусі з рисом – 127 грн
Смажена курка з наан –  127 грн
Манго Лассі – 87 грн

Чорна сочевиця у соусі з наан – 87 грн

Халва не халва – 57 грн

Пряний чай із молоком – 47 грн

Приміщення для закладу знайшли на Львівській площі – на колишній локації закладу Dragee. «Ми довго підбирали місце, але раптово з’явилася пропозиція щодо оренди улюбленої локації киян – футуристичної сфери у сквері на Львівській площі», – кажуть у Saravsari.

За адаптацію приміщення відповідала архітекторка Ріна Ловко. «Можна сказати, що дизайн ми створювали в Індії, тому що під час розробки проекту авторка подорожувала Індією. У дизайні намагалися уникнути прямих асоціацій, але в той же час створити неймовірний настрій, який виникає від мандрівок Азією», – розповідає Андрієнко.

Основні кольори в інтер’єрі – традиційні кольори сарі. Посуд, тканини та елементи декору придбали на ринках Гоа.

На вечірці у неділю, 27 травня, у закладі відбудеться вечірка за участю Panjabi MC

З початку липня у Saravsari почнуть подавати сніданки. «У нас буде перший у країні індійський дайнер. Тітонька Сара пропонуватиме необмежену фільтр-каву або масалу до крутих сніданків», – анонсують у закладі.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Коли

13:00-22:00 (тестовий режим)

Де

Львівська площа

Телефон

097 309 5075