Кафе-кондитерська Make My Cake Cafe розпочало роботу на місці ресторану Frebule на Французькому бульварі.

На відміну від першого Make My Cake в Одесі, розташованого на вулиці Єврейській, новий заклад мережі працюватиме у форматі кафе і матиме більше посадкових місць. Порівняно з інтер’єром Frebule у просторі змінили кольорову гаму та меблі.

За інтер'єр у закладі відповідала співзасновниця і декораторка Make My Cake Анна Бахонько.

«Загалом це той самий формат, що й у київського Make My Cake Cafe. Відмінність полягає хіба що в тому, що в одеському закладі буде ширший асортимент кондитерських виробів на кшталт тортів і випічки. Усе-таки в Одесі у нас більше виробництва», – коментує The Village Україна співзасновник мережі Олег Ніколаєв.

Ще одна відмінність від київського Make My Cake Cafe на вулиці Станіславського – простіший підхід до страв. «Якщо там у нас їжа формату ресторану, яку ми взяли з Frebule, то тут мова йде про формат кафе і to-go», – додає Ніколаєв.

«Ми зробили те, про що нас просили останні шість років – відкрили в Одесі великий Make My Cake. Раніше нам часто скаржилися, що у Make My Cake на Єврейській дуже мало місця. Тепер же ми зрівняли Одесу і Київ – в обох містах є один великий і один маленький Make My Cake», – доповнює співзасновник мережі.

Окрім того, навесні у закладі планують додати ретро-автомати із морозивом і газованою водою.

 Локація на Французькому бульварі звільнилася у січні, коли Frebule переїхав до громадського простору 4City на вулиці Канатній.

 У 2017 році Make My Cake відкрили два заклади у Києві – на вулицях Мечникова і Станіславського.

 У травні співзасновники мережі як керівні партнери відкриють міське кафе «Белый шум» у комплексі Bursa Hotel.

Коли

10:00-21:00

Де

Французький бульвар, 21-А