Сендвічі за 69 грн від Діми Борисова

Де: Андріївський узвіз, 30-А

Коли: 09:00-00:05

Facebook

Нові канапки – в оновленому меню «Канапка-бар» на Андріївському узвозі. Швидка їжа за визначеною ціною – формат, який Дмитро Борисов перевірив із «Білим наливом». За 69 грн пропонують сендвічі з подвійним стейком із тунця і мармуровою яловичиною, пастрамі-сендвіч із яловичиною та «пінцу» «чотири сири» – з моцарелою, брі, пармезаном і горгонзолою.

Рол і суп в оновленому меню Green 13

Де: Бессарабський ринок, Бессарабська площа, 2; гастроном «Вінницький», бульвар Шевченка, 26/4;

Коли: 10:00-22:00

Facebook

У вегетаріанському кафе на Бессарабському ринку і бульварі Шевченка оновили меню. Відтепер у меню є крем-суп (45 грн) із броколі з кокосовим молоком, зеленим горошком, фенхелем, цибулею і спеціями, рол (65 грн) із хіяши вакаме, стручковою квасолею, норі, огірком, помідорами, яблуком і поєднанням горіхового та гостро-солодкого соусу, а також будда-боул (72 грн) із фалафелем, соєвими стейками, норі, шпинатом, хумусом, пекінською капустою, редькою і соусом.

Бранчі і буряковий хумус в оновленому меню бару «Бездельники»

Де: вулиця Саксаганського, 38

Коли: цілодобово

Facebook

У цілодобовому барі «Бездельники» оновили меню сніданків і бранчів. Зокрема, до нього додали кашу амарант із яйцем пашот та пармезаном (165 грн), буряковий хумус (65 грн) та два види сирників – солодкі з карамелізованими фруктами (141 грн) та солоні з петрушкою та щавлевим песто (129 грн). Фірмову страву пітаку, меню яких діє цілодобово, оновили варіантом із куркою та яйцем. Окрім того, під час бранчів на вихідних з 14:00 до 15:00 пригощають безлімітним просеко.

Прованське меню у ресторанах Très Francais і Très Branches

Де: вулиця Костьольна, 3

Коли: 09:00-23:00

Facebook

«Тепла весна, легкий вітерець, ніжний Прованс», – так описують весняне у меню у ресторанах Tres Francais. У новому тематичному меню – смажений у травах сир шевр, гуакамоле на хрустких тартінах (175 грн), качине філе з равіолі фуа-гра (342 грн), а також рибну юшку (155 грн) і філе дорадо (320 грн). Із десертів пропонують тирамісу з маракуї (207 грн) та шоколадний торт із смородиновим мусом (138 грн). Скуштувати нові страви тепер можна на літній терасі закладу на Костьольній.

Оновлені меню у грузинських ресторанах «Мама Манана»

Де: вулиця Велика Васильківська, 44 / вулиця Кірпи, 5-Б

Коли: 11:00-23:00 (заклад на Південному вокзалі у будні працює з 09:00)

Лінк

Мережа грузинських ресторанів пропонує нові страви у весняному меню. У двох закладах «Мама Манана», до прикладу, готують хінкалі по-кутаїськи з м'ясом індика зі спеціями (65 грн) та качку по-грузинськи, підсмажену до хрусткої скоринки, зі сливовим соусом з родзинками (160 грн) та молочний десерт мусі з хрустким печивом та ягідним джемом (98 грн).

Окрім того, у «Мама Манана» пропонують другий хачапурі у подарунок – при замовленні одного з доставкою. Акція на аджарський, імеретинський, мегрельський, кубдарі та фірмовий «Манана» діє у будні (окрім святкових) з 15:00 до 18:00 до 31.05.18 (включно).

Рибні четверги у ресторані Odessa

Де: вулиця Велика Васильківська, 114

Коли: 11:00-00:00

Facebook

Рибний базар почав працювати у ресторані Odessa напроти Палацу «Україна». «Щочетверга у нас великий вибір різної риби і морепродуктів – від кальмарів і креветок до морських чортів і риби-меча», – розповідають у закладі. Особливість формату – за ціну страви, як в Одесі, треба торгуватися з офіціантами.

Нові страви у грузинських ресторанах «Мама Гочі» і «Чачапурі»

Де: вулиця Городецького, 6 / бульвар Шевченка, 36-А

Коли: 09:00-23:00 (з понеділка по п’ятницю), 10:00-23:00 (субота, неділя)

Лінк

У новому меню грузинського ресторану «Мама Гочі» на Городецького акцент зробили на м’ясо та гомі – хліб із кукурудзяного борошна. Зокрема, у закладі пропонують телятину із в'яленими томатами, гомі та листям салату (140 грн), долму з м'ясом індика під вершково-пряним соусом (144 грн) та іхві – качину ніжку на гомі зі сливовим соусом і в'яленими ягодами мцване (160 грн).

У  «Чачапурі» на бульварі Шевченка, своєю чергою, на нове меню надихалися весною і квітами. Серед іншого у грузинському ресторані пропонують салат зі слайсами цукіні та молодої моркви на шпинатній подушці та з порічковим желе, а також перепілку під соусом з двох видів в'яленого винограду, меду, вершкового масла та випаруваного вина.

Фото: обкладинка - «Чачапурі», 1 – «Канапка-бар», 2 – Green 13, 3 – «Бездельники», 4 – Tres Francais, 5 – «Мама Манана», 6 – Odessa, 7 – «Мама Гочі»;