The Village Україна розповідає, у яких закладах можна поснідати упродовж усього дня.

Чашка Espresso Bar

У «Чашці» є сніданки на будь-який смак: від легких детокс-смузі до великого сніданку з яєчнею та лососем. Страви з яєць складають значну частину сніданкового меню, але, крім них, тут можна знайти банановий хліб із кавовим мусом, сирники, вівсянку та чіа-пудинг із різними варіантами додатків. Доповнити їх можна як кавою, приготованою різноманітними способами, так і чаєм, какао або матча.


де: вулиця Велика Васильківська, 1-3/2

коли: 08:00-23:00

з меню: яйця «Бенедикт» з лососем – 99 грн

facebook

The Blue Cup

До сніданкового меню закладу увійшли два види вівсянки, гранола, сирники та яйця-пашот. Також можна скуштувати сендвіч з яєчнею-скрамбл та комплексні сніданки: великий англійський або з булгуром, лососем, яйцем та авокадо.


де: вулиця Пушкінська, 5

коли: 09:00-22:00

з меню: сирники з домашнім джемом – 87 грн

facebook

ONE LOVE Espresso Bar

Кав’ярня пропонує два варіанти комплексного сніданку. До варіанту номер один входять яйця під соусом «Цезар», запечений грейпфрут і тости з ягідним соусом. Другий номер – це сирники зі сметаною та ягідним соусом. Також тут можна поснідати гранолою з йогуртом чи вівсяною кашею.


де: вулиця Велика Васильківська, 100

коли: 09:00-23:00

з меню: домашня гранола з йогуртом – 54 грн

facebook

Kachorovska Store&Cafe

Меню сніданків у Kachorovska лаконічне: гранола, яйця-кокот і креп Сюзетт. Також можна з’їсти солоний пиріг, хот-дог або бейгл. Доповнювати страви варто чашкою кави, яку тут готують як класичними, так і альтернативними методами.


де: вулиця Боричів Тік, 35-А

коли: 10:00-20:00

з меню: креп Сюзетт – 55 грн

facebook

Fandom Coffee Bar

Меню сніданків у Fandom складають максимально звичні для цієї пори страви з оригінальними додатками. Наприклад, яйця «Бенедикт» тут подають з індичкою, гранолу – з гарбузовим пюре, а сирники – із в’яленим абрикосом. Однак є й більш типові комбінації, як-от вівсянка з фруктами та медом і шпинатні млинці з трьома видами сиру.


де: вулиця Володимирська, 49-А

коли: 08:00-23:00

з меню: омлет із цукіні, в’яленими томатами та адигейським сиром – 100 грн

facebook

Smørrebrød

Попри те, що данський сендвіч смореброд є непоганим вибором для сніданку, у закладі подають й інші ранкові страви впродовж усього дня. Тут можна скуштувати як класичні сніданки, як-от омлет, скрамбл чи вівсянку, так і мафін з яблуком карі та булочки-роли з корицею.


де: вулиця Городецького, 4

коли: 08:00-23:00

з меню: омлет з авокадо і томатами – 115 грн

facebook

#Koritsa

У закладі на Великій Васильківській подають два комплексні сніданки: англійський, з мисливськими ковбасками, та французький, зі слабосоленим лососем. Також пропонують два види вівсянки, манну та пшоняну каші та бріош. Окрім того, можна скуштувати шакшуку чи сніданок з авокадо та хумусом.


де: вулиця Велика Васильківська, 48

коли: 08:00-23:00

з меню: сніданок з авокадо та хумусом – 125 грн

facebook

Soul Cafe

У Soul Cafe подають три види яєць-пашот, круасани, два види вівсянки, сирники та оладки. Також можна скуштувати великий домашній чи англійський сніданок. Із незвичних варіантів – сендвіч мелт з індичкою, шпинатом та сирним соусом.


де: Русанівська набережна, 10

коли: 08:00-22:00

з меню: круасан із сьомгою та ніжним крем-сиром з овочевою нарізкою – 75 грн

facebook

Madame Josy

Заклад пропонує п’ять варіантів сніданку: сендвіч крок-мадам, безглютенові сирники, круасан з яйцем «Бенедикт», омлет з трьох яєць і вівсянка. Крім того, тут можна скуштувати три різновиди млинців, серед яких класичний креп Сюзетт.


де: вулиця Грінченка, 4

коли: 08:00-22:00 (будні), 09:00-22:00 (вихідні)

з меню: крок-мадам – 128 грн

facebook

Simple.

У Simple. пропонують сніданки для тих, хто дбає про своє здоров’я. Сирники на пару, домашній йогурт і вівсянка з фруктами. Також можна скуштувати круасани. Доповнити такий сніданок варто склянкою фрешу або смузі.


де: вулиця Саксаганського, 102

коли: 08:00-21:00

з меню: кіноа зі сливою – 68 грн

facebook

Home Cafe

Страви з яєць – понад половина меню сніданків у Home Сafe. Тут є яєчні, омлети, яйця-пашот і скрамбл. До яєчні можна додати будь-який з дванадцятьох додаткових інгредієнтів. Також можна скуштувати млинці або сирники і вівсяну та манну каші.


де: вулиця Голосіївська, 13

коли: 09:00-22:00

з меню: млинці з куркою та грибами – 45 грн

facebook

Tiramisu Bar

У Tiramisu Bar подають омлет, яйця-пашот, вівсянку та сирники. До круасанів пропонують додати масло та вишневий конфітюр. Крім того, у закладі можна скуштувати ліниві вареники.


де: проспект Героїв Сталінграда, 6-А

коли: 09:00-22:00

з меню: ніжні ліниві вареники зі сметаною – 95 грн

facebook

«Цветочная лавка»

Розділ сніданків тут має назву morning bowls. До нього увійшли: боул із вівсянкою, рікота з гранолою, яйце-пашот з круасаном, гречані млинці, омлет з маринованим лососем, скрамбл та боул зі смузі з пюре манго для веганів.


де: вулиця Саксаганського, 13/42

коли: 10:00-22:00

з меню: гречані млинці з яйцем-пашот і печеною свинячою лопаткою – 99 грн

facebook

«Моменти»

Окрім звичних яєчні, омлетів, сирників і вівсянки тут на сніданок пропонують вареники з чорницею. Також можна скуштувати сендвічі з куркою або ростбіфом. Є в меню і великий комплексний англійський сніданок.


де: вулиця Хрещатик, 13

коли: 10:00-22:00 (з понеділка по четвер) 10:00-23:00 (з п’ятниці по неділю)

з меню: омлет з шинкою, сиром і томатами – 78 грн

facebook

«Хармс»

«Хармс» пропонує шість варіантів сніданку. Три з них – страви з яєць (яйця-пашот, яйця-скрамбл і тост з яйцем-пашот). Також можна замовити солону вівсянку, сирники та манговий чіа-пудинг.


де: вулиця Володимирська, 45-A

коли: 10:00-22:00

з меню: солона вівсянка з горгонзолою та скибочками бекону – 69 грн

facebook

Фото: Обкладинка – Efe Kurnaz / Unsplash; 1 – Чашка Espresso Bar; 2 – The Blue Cup coffee shop; 3 – ONE LOVE Espresso Bar; 4 – Kachorovska Store&Cafe; 5 – Fandom Coffee Bar; 6 – Smørrebrød.Kiev; 7 – Soul Cafe; 8 – Madame Josy;  9 – Simple.; 10 – Home Cafe; 11 – Tiramisu Bar; 12 – Анна Бобирєва для The Village Україна; 13 – «Моменти»; 14 – «Хармс».