Ulichnaya Eda у квартирі

КОЛИ: 4-5 листопада 11:00-23:00
ДЕ: «Арт-завод Платформа», Київ, вул. Біломорська, 1

СКІЛЬКИ: попередній продаж: 75 грн., на вході: 100 грн

Дітям до 15 років включно, багатодітним сім'ям, людям з інвалідністю та учасникам бойових дій АТО вхід безкоштовний.

Facebook

Це 32-й за рахунком фестиваль Ulichnaya Eda, звідсіля назва – «Квартира 32». Організатори обіцяють, що він пройде в домашній атмосфері, усі зони стилізують під відповідні частини квартири. Їжу на кухні готуватимуть більше 100 кухарів, у дитячій кімнаті буде безліч розваг, музиканти гратимуть у вітальні, а в коморі проведуть розпродаж.

The Village Україна розповідає, чим зайнятись у «квартирі 32»

Ulichnaya Eda у вересні (Арт-завод Платформа)

Що їсти

На кожному фестивалі представлені різні види шаурми: грецька – гірос, західна – дюрюм, а цього разу з’явиться турецька версія – Døner Kebab. Вона відрізняється від традиційної спеціальними коржами з твердих сортів пшениці, обсмаженим на вугіллі курячим стегном та особливим домашнім соусом.

Вартість: 65 грн

Айран – безкоштовно.

Ще один новачок – Pho.Kiev. Пригощатиме в'єтнамським супом Фо Бо на основі бульйону, який вариться 12 годин; гарячими немамі з куркою; спринг-ролами з тофу, скляною локшиною з припущеними овочами і куркою в устричному соусі та іншими азійськими стравами.

Вартість: 60-100 грн

FRY ME – давні резиденти фестивалю, яких знають по кульках з різних видів сиру, обсмажених у фритюрі, з різноманітними соусами та конфітурами. З новинок у них можна буде скуштувати новий сендвіч з трьома сирами: моцарелою, дор блю і гаудою.

Вартість: 70 грн

На фестиваль повернуться вегетаріанці Vegano Hooligano. В їх меню з’явиться бургер від шефа – мікс фірмових смаків в одному бургері; рол з фалафелем гурме, рол з печеним бататом та вешанками, крем-суп + чипс-лаваш, «Ленивый Наполеон vegano hooligano style»; какао на кокосовому молоці.

ВАРТІСТЬ: 40-100 грн

Раменна Menya Musashi знову повернеться на фестиваль. За час їх відсутності, вони встигли відкрити п'ятий заклад в столиці і привезти з Японії новий секретний рецепт.

Вартість: 80-100 грн

Що купувати

Local Food Market представить продукцію українських фермерів і крафтових виробників, на Urban Market можна буде знайти все інше: одяг, взуття, аксесуари, косметику, декор та предмети інтер'єру.

На фестивалі вперше проведуть Garage Sale з важливими фестивальними атрибутами: афішами минулих років, листівками, значками, стікерами, шапками, сумками та іншим мерчандайзом. Розпродаж стане невеликим екскурсом в історію фестивалю Ulichnaya Eda.

Що слухати

Музична сцена переміститься в павільйон з опаленням. На ній виступатимуть ті музиканти, які отримали найбільше позитивних відгуків від відвідувачів: Teatr-Pralnia, Adm: t, The Muss, «Пернатий Змій», Tom Soda, Naosleep, Maruv.

Особливими гостями фестивалю стануть Trio Mandili з Грузії.

Trio Mandili - Ai Dunia (Reggaeon cover)

Також, на фестивалі вперше пройде дводенний квартирник: акустичні виступи музикантів з різних міст:


 субота, 4 листопада

14:00-15:00 – Denis Vasiluk

15:00-16:00 – Max Paragraph

16:00-17:00 – VETKA

17:00-18:00 – Mika Chuev

18:00-19:00 – Pavel Kashtanov

 неділя, 5 листопада

14:00-15:00 – Stas Galaydyuk & Павло Фрумін

15:00-16:00 – Dmytro Poberezhnyi

16:00-17:00 – Sergey Gordienko

17:00-18:00 – Pat Seventhproof

18:00-19:00 – Repetsky Lutiy Tara