Milk Bar

Milk Bar має два повноцінні ранкові меню - сніданкове для буднів та меню бранчів для вихідних. Поснідати можна вівсянкою, гранолою, панкейками, стравами з яєць, булгуром або кіноа. Також можна скуштувати американський сендвіч Melt. До кожного сніданку можна додатково замовити варене яйце, тости або кленовий сироп. Меню бранчів, себто пізніх сніданків, поділяється на шість категорій: яйця, салати, супи, основні страви, сайди (гарніри) та вафлі. У вихідні Milk Bar пропонує снідати з особливими eye-openers коктейлями - кривавою Мері чи коктейлем дня.


Де: вулиця Шота Руставелі, 16

Час подачі: понеділок - увесь день, з вівторка по п’ятницю з 8 до 11:30, субота та неділя - бранчі з 9 до 17

З меню: каша булгур на кокосовому молоці - 89 грн

 One Love Coffee

Кав’ярня, що розташована у Pinchuk Art Centre, пропонує шість варіантів сніданку. А саме: гранолу, вівсянку, млинці, сирники, фрітату та яйця бенедикт. До будь-якого з варіантів можна додати каву, котру тут готують майже усіма можливими способами, чай, молочний коктейль або фреш. Крім того, One Love Coffee має основне меню, окремі позиції якого теж можуть стати чудовим варіантом сніданку.


Де: вулиця Басейна/Велика Васильківська, 1-3/2, шостий поверх Pinchuk Art Centre

Час подачі: з 10 увесь день

З меню: млинці з апельсином, кеш’ю та кленовим сиропом - 80 грн

 Чашка espresso bar

Меню сніданків у Чашці доволі широке. Там можна знайти круасани з різноманітними начинками, вівсянку, сирники, різноманітні варіанти яєшень та яйця бенедикт, йогурти, чіа-пудинг та навіть детокс-смузі. Також на сніданок можна замовити бельгійські вафлі (як солодкі, так і солоні) або зазирнути у інші розділи й обрати салат, суп чи щось з кондитерської вітрини. Меню безалкогольних напоїв поділяється на каву у різних варіаціях та не каву, що представлена узваром, чаєм, фрешем та лимонадами.

Де: вулиця Басейна/Велика Васильківська, 1-3/2

Час подачі: з 8 увесь день

З меню: хумус з м’яким яйцем та кінзою - 75 грн

 Under Wonder

Через те, що заклад цілодобовий, сніданки тут починають подавати чи не найраніше у всьому місті. Є варіант комплексного «Київського» сніданку, що складається з сирників, оладок, млинців з сиром та сметани і меду, які можна замовити й окремими порціями. Меню доповнили ще кількома класичними сніданковими стравами, як-от вівсяна каша, вафлі, гранола, домашній сир, а також омлет чи оката яєшня і яйця пашот.


Де: вулиця Велика Васильківська, 21

Час подачі: з 6 до 12

З меню: млинці з сиром та вишнею - 84 грн

 Альтруїст

У Альтруїсті подають страви кухні близького сходу та готують свіжообсмажену каву. Меню сніданків лаконічне і складається з семи позицій. Вівсяна каша або гранола з йогуртом та додатками, оладки з цукіні, два варіанти шакшуки, а також солодкі або солоні вафлі. Всю їжу з меню можуть запакувати з собою.


Де: вулиця Антоновича, 1

Час подачі: з 10 до 12 у будні та до 13 у вихідні

З меню: солоденькі вафлі - 77 грн

 Душа cocktail-espresso bar

Меню сніданків цього закладу нагадує конструктор. Є шість основних позицій: яєшня, омлет, скрембл, яйця бенедикт, сирники та вівсянка. До кожної з них можна замовити додаткові інгредієнти, як-от лосось, бекон, фета чи малиновий соус для сирників. Усі сніданки з яєць подають з хлібом та салатом з рукколи.


Де: вулиця Льва Толстого, 39

Час подачі: у будні з 9 до 12, у вихідні з 9 до 16

З меню: сирники зі сметаною - 91 грн

 #Koritsa

Тут пропоную два меню сніданків - стандартне та сезонне. У першому можна знайти комплексні англійський та французький сніданки, яйця бенедикт, шакшуку та солодкі й несолодкі каші. Сезонне літнє меню складається з круасанів з додатками, фісташкової граноли, каш з додаванням суперфудів та особливого суперфуд-сніданку з чіа, льоном, ягодами годжі та свіжими сезонними ягодами.


Де: вулиця Велика Васильківська, 38

Час подачі: з 8 увесь день

З меню: англійський сніданок з мисливськими ковбасками - 78 грн

 Любимый дядя

Любимый дядя - це ресторан середземноморської кухні, у якому меню поділене доволі незвичним чином. Перша частина - великий комплексний багатокомпонентний сніданок для двох, що починається з ігристого вина, апельсинового фрешу та кави, а закінчується десертом. Другу частину сніданкового меню складають страви з яєць з різноманітними додатками. Третя частина має назву “найулюбленіше до сніданку” і вміщає сендвічі, каші, сирники, гранолу та ліниві вареники.


Де: вулиця Паньківська, 20

Час подачі: з понеділка по п’ятницю з 8 до 12, субота-неділя з 9 до 14

З меню: ранковий салат з кіноа та яйцем пашот - 146 грн

 Жизнь замечательных людей

Тут меню сніданків поділене на три категорії. До першої віднесли солоні сніданки, кожен з яких є стравою з яєць по суті (скрембл, шакшука, яйце пашот з полентою) або містить яйце, як додаток (стейк з яйцем, салат з кіноа). Друга категорія – каші (лляна та вівсяна), третя - солодощі на сніданок (гранола, домашній сир, оладки). Також поруч зі сніданковими позиціями опинились хліб, закуски (котрі тут іменують “штучками”) та десерти  – і більшість з них доволі успішно виконає роль сніданку, якщо ви не встигли на основний варіант.


Де: вулиця Велика Васильківська, 36

Час подачі: у будні з 8 до 12, у вихідні з 9 до 13

З меню: хамшука (гостра шакшука з хумусом та баклажанним салатом) - 115 грн

 Ресторан «Желток»

«Желток» – це перший з трьох аналогічних ресторанів мережі Фанера Project. Тут подають три варіанти комплексних національних сніданків – італійський, американський та англійський. Також можна замовити омлето-піцу (тобто пухкий омлет з великою кількістю додатків), яйця бенедикт, йогурт, вівсяний пиріг та панкейки, котрі можна доповнити соусом, морозивом або медом. Серед особливих фішок - чашка Джека - можливість замовити безлімітний долив американської фільтр кави з крапельної кавоварки за фіксованою ціною.


Де: вулиця Льва Толстого, 11/61

Час подачі: увесь день

З меню: яйця бенедикт з лососем - 75 грн

Список доповнюється