Fandom Coffee Bar

Хоча основу меню Fandom Coffee Bar складає кава та алкоголь, про їжу тут теж не забули. Поснідати можна вівсянкою, гранолою з двома варіантами додатків, омлетом або яйцями бенедикт. Також є французький тост з фруктами і медом, сирники з в’яленим абрикосом та шпинатні млинці креспелле з трьома сирами. Хорошим варіантом сніданку можуть бути й чіа-пудинги з літнього меню.


Де: вулиця Володимирська, 49а

Час подачі: з 8 впродовж всього дня

З меню: французький тост з фруктами і медом

 Tres Branche

У французькому ресторані Très Branché подають три варіанти комплексних сніданків: класичний французький (з круасаном та джемом), по-ельзаськи (з сосисками та міні-яєшнею на тості) та Café de Flore (будь-яка страва з яєць на вибір). Також можна поснідати різними стравами з яєць, як-от омлети, яєшні та скрамбли з додатками, яйцями пашот та бенедикт у багатьох варіаціях. Крім того є сирники, вівсянка, йогурт з мюслі та тост з авокадо.


Де: вулиця Лисенка, 4

Час подачі: будні з 9 до 12, вихідні  до 14

З меню: тост з авокадо, козячим сиром і грейпфрутом - 107 грн

 The Blue Cup coffeeshop

The Blue Cup coffeeshop - кав’ярня у якій готують свіжообсмажену каву і подають сніданки впродовж усього дня. Є два комплексні - великий англійський та сніданок з булгуром, лососем, авокадо і яйцем, вівсянка з фруктами, гранола та сирні млинці. Також можна скуштувати яйця пашот у трьох варіантах: зі шпинатом та гірчичним соусом, а ще такі ж, але з беконом або лососем надодачу.


Де: вулиця Пушкінська, 5

Час подачі: з 9 впродовж усього дня

З меню: яйця пашот з тостами, шпинатом та гірчичним соусом - 89 грн

 Хармс

У літературному кафе-книжковій крамниці “Хармс” пропонують лише три варіанти сніданків, зате подають їх цілий день. Обрати можна яйця пашот з беконом або лососем, яєшню скрамбл з грибами та томатною сальсою або гранолу з йогуртом. Також тут пропонують каву, зварену класичними та альтернативними методами, аж шість видів какао і декілька варіантів чаю.


Де: вулиця Володимирська, 45-а

Час подачі: з 10 упродовж цілого дня

З меню: яєшня-скрамбл - 85 грн

 Tartine

Тут пропонують чотири варіанти сніданків. Три варіанти страв з яєць - яйця пашот, омлет та класичну “окату” яєшню з різними додатками, а також сирники. Доповнити сніданок можна кавою, лимонадом, чаєм або фрешем.


Де: вулиця Ярославів Вал, 30/18

Час подачі: з 9 до 12

З меню: З меню: омлет з беконом, домашньою ковбасою, помідорами та болгарським перцем - 55 грн

 Zigzag

У кафе Zigzag можна влаштувати дуже пізній сніданок - тут їх подають аж до 16. Вибір страв доволі звичний: скрамбл, яйця пашот та бенедикт, сирники та гранола. Серед особливих позицій - данський панкей та несолодкі вафлі з яєшнею, беконом та кленовим сиропом. Пити можна каву, чай, гарячий шоколад або какао. В меню також є капуоранж - капучино у якому молоко замінюють апельсиновим соком.


Де: вулиця Рейтарська, 13

Час подачі: з 9 до 16

З меню: данський панкейк з сезонними фруктами - 80 грн

 Citronelle

У ресторані подають два варіанти комплексних сніданків. Фірмовий,  Citronelle, складається з келиха ігристого вина, яйця пашот з червоною ікрою, круасана та кави. “Сніданок голодного гостя” схожий на англійську класику - це яєшня або омлет з трьох яєць з сосиками, беконом, смаженими грибами, шпинатом та тостами. Також у меню є різні варіанти страв з яєць, сирники, вівсянка та круасани з додатками. А ще - білковий омлет з цвітною капустою, млинці з фламбованими ягодами та домашні сирні кнелі.


Де: вулиця Богдана Хмельницького, 23

Час подачі: з 8 до 14, у вихідні - з 10 до 14

З меню: круасан з малосолоним лососем, сиром філадельфія, молодими травами та свіжим огірком - 160 грн

 Organic Café by Glossary

У Organic Café by Glossary сніданки звуть фермерськими. Тут можна скуштувати органічні напої, серед яких йогурт, какао, стовідсотковий сік алоє та напій на основі зеленої сицилійської глини. Снідати можна лососем з грінками, гранолою, сирниками, лінивими варениками, млинцями або кашею. Молоко для страви можна обирати на свій смак, є коров’яче та його рослинні замінники - рисове, вівсяне, соєве, мигдалеве або кокосове. Кожну страву можна доповнити конфітюром, сезонними ягодами, медом або гранолою. Також тут готові враховувати ваші побажання що до особливого приготування страв: без глютену, солі або з пониженим вмістом холестерину.


Де: вулиця Володимирська 40/2

Час подачі: з 8 до 11

З МЕНЮ: ліниві вареники у сметанно-медовому соусі з карамелізованим насінням - 99 грн