На терасі -2 поверху локації «Всі. Свої» відбудеться вечірка на газоні.
Спеціально для неї облаштують справжній пікніковий газон – з парасольками, зручними пуфами та пледами. 27 травня, з 18:00 до 22:00 на терасі гратиме діджей та пригощатимуть стейками-гриль, устрицями, смачними хот-догами, авторськими коктейлями та солодощами. Тераса з газоном у режимі пікнікової зони буде відкрита обидва дні протягом всього часу роботи гастромаркета.

The Village Україна дізнався, хто відповідатиме за музику та частування під час вечірки на газоні.

Коли: 27 травня – з 10 до 22:00, 28 травня – з 10:00 до 20:00
Де: вулиця Десятинна, 12
Скільки: вхід вільний
Facebook

«Маца и Устрицы»

Заклад, що відкрився 19 травня цього року. Його засновники – власники першої в Україні устричної ферми «Устрицы Скифии» Сергій Стахов та Андрій Пігулевський.

«Ми давно мріяли про устричний бар з власним акваріумним комплексом та подачею устриць просто з морської води, – розповідають вони про свій заклад. – Проте, чогось не вистачало, аби формат був справді оригінальним. І з’явилася ідея запросити справжнього шеф-кухаря з Ізраїлю та дати Києву справжній хумус. Ми самі – українські євреї та давно мріяли про хумусію. І так ми поєднали непоєднуване – здається, непогано вийшло. Ми для гастромаркету проведемо виїзд – віримо, що наші страви нікого не лишать байдужим».

На вечерці буде весь асортимент устриць та хумус з різними топінгами – зокрема, класична ізраїльська подача з молодою бараниною та авторський рецепт з морепродуктами BBQ. Також «Маца и Устрицы» запропонує фірмові коктейлі – наприклад, на основі сангріти, мескаля та устриць.

Устриці – від 40 грн / штука

Meat&Roses

Вікторія Моісєєва та Валерій Волчков займалися торгівлею м’ясом понад 10 років, а минулого літа вирішили відкрити власний бренд м’яса-халяль, що пропонує як свіже м’ясо, так і готові вироби та напівфабрикати. «Унікальність наших рецептів у тому, що ми використовуємо м’ясо, котре пройшло процес сухого визрівання, завдяки чому отримало соковитість і яскраво-виражений смак», - розповідають засновники Meat&Roses. На маркеті вони представлять шашлик з ягняти, біф-кебаб на бамбуковій шпажці, м’ясну тарілку асорті з конячого м’яса та м’ясну тарілку баранина-телятина (додаток до обох тарілки – асорті українських сирів, в’ялені томати та маслини), плов, асорті авторських соусів.

Шашлик з баранини, що дозріла - 50 грн / 100 грн

М’ясна тарілка асорті з конячого м’яса – 150 грн

М’ясна тарілка асорті з баранини та телятини – 150 грн

YESH

«Головне – це нагодувати вас м’ясом, а не булкою», – каже засновниця бренду хот-догів YESH Ілона Ставицька. Головна особливість цих хот-догів – «зворотнє співідношення» складових: маленька булочка та справді велика, смажена на грилі сосиска з натурального м’яса. Точніше навіть – дві сосиски: стільки йде на порцію, до того ж можна обирати сосиски різних видів з різними соусами. На гастромаркеті бренд запропонує чотири сосиски на вибір – зі свинини, індички, баранини, а також сосиску-чорізо з телятини. Крім того, цього вечора YESH вперше презентуватиме вегетаріанський хот-дог зі смаженим тофу або пшеничною сосискою. До них – два види булочок: світла або темна з кунжутом. Та різні соуси – медово-гірчичний, смородиновий з чілі, а також сирний (на основі горгонзоли та ще трьох видів сиру).

М’ясні хот-доги – 45 грн

Вегетаріанський хот-дог – 50 грн

Sweet beet bakery

Це сімейний бренд солодощів, що народився два роки тому. Своїм коронним продуктом вважає тістечко макарон. Фірмова фішка – це рецептура, оскільки макарони готуються виключно на французькій мерензі,  що містить вдвічі менше цукру ніж італійська. Свою продукцію бренд виготовляє виключно вручну, не застосовуючи ароматизаторів і підсилювачів смаку, а для приготування начинок використовує шоколад, вершки, пюре ягід і фруктів. На вечірці Sweet beet bakery представить макарони поштучно або у наборі-асорті, а також освіжаючі домашні лимонади, тарталетки з солоною карамеллю та десерт-сюрприз.

Макарони поштучно - 25 грн/шт

Набір-асорті – 285 грн/12 шт

Yummy Mummy

Це - заклад з європейською кухнею та контактним баром, заснований молодою парою, Іваном Дубовським та Яною Семанів. «За основу ми взяли класичні коктейлі, популярні у всьому світі. Наші бармени переробили їх так, аби надати відомим напоям нових смакових відтінків», - розповідають Іван та Яна про концепцію свого бару. Гостям маркету та вечірки Yummy Mummy запропонує авторські та класичні коктейлі, білі, червоні та ігристі вина, а також лимонади.

Коктейль Yummy Daddy на основі сауера – 140 грн

За пультом – Sasha Shults

Весь вечір для гостей гратиме відомий київський діджей Sasha Shults, переможець International Dj Contest Movida Corona, що виступав в 16 європейських країнах. Понад 4 роки він очолював проект Crowbar. Співпрацював з такими закладами як Kelle, Arena Terrace, MOZGIBar, Famous (#PashyAFTP), проектом 20FT Radio (Strichka Festival), а також є резидентом клуба Heaven та S-Bar.