8-9 квітня на Арт-заводі «Платформа» влаштовують фестиваль Ulichnaya Eda. The Village Україна розповідає про фуд-корт фесту та програму розваг від організаторів.

Коли: 8-9 квітня

Де: Арт-Завод

Скільки:

передпродаж – 75 грн

в день події – 100 грн

Їжа

Рамен «Menya Musashi»

Суп Ramen від «Menya Musashi» потрапив на афішу квітневого фестивалю ULICHNAYA EDA. Спробувати його можна за 89 грн.

Смажене морозиво Frice

На стенді Frice готують смажене морозиво.  Тут можна спостерігати за процесом приготування та скуштувати морозиво (50 грн).

Ребра «Kitty Twister»

Організатори рекомендують скоштувати ребра Sous Vide від «Kitty Twister», ціна порції 75 грн.

Чорні роли від «Японец»

Чорними бургерами вже нікого не здивуєш, на Ulichnaya Eda  спробують здивувати чорними ролами. На стенді «Японец» ціни від 50 – 150 грн.

Устриці

Спробувати устриці можна на стендах «Черноморка» та «Одиссей». Ціни: 40 – 70 грн. за штуку.

Смузі від «Капитан Лимон»

Фреші та корисні смузі шукайте на стенді «Капитан Лимон». Горіхово-банановий, зелений або імбирний смузі тут можна спробувати за 49 грн.

Garage Café

Хлопці Garage Café пропонують кримські чаї. На їхньому стенді скоштувати будь-який чай та свіжий лимонад можна за 30 грн.

На основну частину продукції фуд-кортів після 20:00 в неділю 9-го квітня буде діяти знижка 50%. На таких стендах розмістять таблички з написом «–50%».

Розваги

Цього року Ulichnaya eda починає співпрацю з «Музичної студією Исток» і представить українську молоду альтернативну сцену – Исток Stage. Мета проекту: дозволити молодим українським музикантам вийти з «гаража» і представити свою музику відвідувачам «Фестивалю вуличної їжі».

На LoСal Food Market і Urban Market продаватимуть продукцію крафтових українських виробників.

В кінотеатрі під відкритим небом всі два дні показуватимуть фільми і мультики. Організатори облаштовують зону з настільними іграми.

Для гостей з дітьми працюватиме дитячий садочок з аніматорами та іграшками (вартість – 75 грн/день).

Також по всій території фестивалю буде багато тематичних зон для дітей: «Табір індіанців»; «Країна чудес»; «Аrtgeneration» (театральна студія, хореографія, образотворче мистецтво); аквагрим і мехенді; арт-зони з майстер-класами з орігамі, ліплення, малювання, пап'є-маше та аплікації; різні спортивні розваги. Також буде обладнана комфортна зона сповивання з безкоштовними засобами для догляду за малюками. Всі зони безкоштовні.

Знайомити дітей від 4-х років з новими технологіями будуть зони Smart Robots і Dixi-Education. Тут розповідатимуть, як збирати різні моделі роботів і керувати ними; як інтегрувати IT-технології в шкільну систему освіти і побачити, якою буде освіта майбутнього; провести в цифровій лабораторії досліди з хімії, біології та фізики.

Доступ у всі ці зони – безкоштовний.

Також в рамках «Фестивалю вуличної їжі» проходитиме WEGAME 3.0: кілька тисяч геймерів, косплеєрів і кіберспортсменів; комп'ютерні ігри; нові геймерські гаджети, косплей-шоу і лекції з ігрового маркетингу. Вартість квитка – 200 грн, дає право входу і на ULICHNAYA EDA, і на WEGAME 3.0.

Фото надані організаторами ULICHNAYA EDA