Розпитали !FEST, як і для кого запускають український демократичний бар у Великій Британії
«Не біляшами єдиними»: поговорили із закладами про ідею, конкуренцію та оновлення «Укрзалізниці»
Відкриття закладу – великий ризик, особливо в іншій країні. Поради від українських рестораторів у Португалії, Чехії та Румунії
Як це – перевезти заклад із Харкова чи виїхати з Херсона та запустити нове місце в Києві
Концепція ресторану – нео-бістро з високою авторською кухня
Кампанія із «Благодійним фондом Сергія Притули» та «Життєлюбом»
«Ми за Kyiv Pie, але з сучасною айдентикою»
«Щойно зірвана зелень має набагато сильніший аромат»
За версією The World's 50 Best Restaurants
Товщина м’яса, рибай і відпочинок стейка
Comfort food у меню нового закладу на Спаській
Як навчитися обирати їжу та алкоголь: негроні – з сиром, хот-дог – із шампанським
Новий заклад поблизу станції «Золоті ворота»
Експерти з харчування розповідають, чим перекусити в офісі і що купити в їдальні