The Village Україна розповідає про серіали, варті вашої уваги у листопаді.

«Псевдонім Ґрейс» / Alias Grace

3 листопада

На «Псевдонім Ґрейс» варто звернути увагу, якщо вам сподобався серіал «Оповідь служниці». Як і найкращий драматичний серіал року за версією премії «Еммі», це також адаптація книги Марґарет Етвуд, у центрі якої сильний жіночий персонаж. У цьому випадку – служниця, ув’язнена за вбивство господаря будинку. У першому сезоні серіалу лише шість епізодів, тому подивитися його можна за кілька вечорів. Ще одна причина викроїти час – перша за сім років роль режисера «Мухи» і «Павука» Девіда Кроненберґа.

Трейлер серіалу «Псевдонім Ґрейс»

«Дівчина за викликом» / The Girlfriend Experience

5 листопада

«Дівчина за викликом» – телевізійна адаптація однойменного фільму Стівена Содерберґа із порноакторкою Сашею Ґрей у головній ролі. Серіал виходить у форматі антології за прикладом «Фарґо» та «Американської історії жахів»: кожен сезон пропонує окрему історію, але зберігає основну тему та стиль. У другому сезоні історію рухатимуть вперед дві паралельні сюжетні лінії, у яких елітного ескорту та політики буде порівну.

Трейлер другого сезону серіалу «Дівчина за викликом»

«Людина майбутнього» / Future Man

14 листопада

Новий серіал Сета Роґена, відомого як творець не лише «Суперперців», а й «Проповідника». Джош Хатчерсон із «Голодних ігор» виконує роль прибиральника, від якого раптом починає залежати доля всього людства. Завдяки подорожам у часі він повинен зупинити головну проблему людства – герпес.

Трейлер серіалу «Людина майбутнього»

«Гострі козирки» / Peaky Blinders

15 листопада

«Гострі козирки» повертаються на четвертий сезон. Як, власне, і всі головні герої серіалу ВВС про кримінальний Бірмінгем початку ХХ століття – Кілліан Мерфі, Сем Ніл та жахливий англійський акцент. Відповідає за серіал творець «Лока» і «Табу» з Томом Гарді Стівен Найт.

Трейлер четвертого сезону серіалу «Гострі козирки»

«Каратель» / The Punisher

17 листопада

Останні два серіали Marvel на Netflix, «Залізний кулак» і «Захисники», не отримали загального схвалення критиків і публіки. Виправити ситуацію сервіс спробує із «Карателем» – окремим серіалом про персонажа, який з’явився у другому сезоні «Шибайголови». До головної ролі повертається зірка «Ходячих мерців» Джон Бернтал. Як шоураннер за серіал відповідає сценарист телевізійного «Ганнібала» Стів Лайтфут.

Трейлер серіалу «Каратель»

«Утікачі» / Runaways

21 листопада

«Утікачі» – ще один серіал, заснований на персонажах видавництва Marvel. Як і проекти Netflix, його дія також відбувається у всесвіті Залізної людини та Капітана Америки. Це історія про групу підлітків, які об’єднуються для того, щоб протистояти своїм батькам. Як виявляється, ті входять до таємної спільноти лиходіїв.

Трейлер серіалу «Утікачі»

«Забуті богом» / Godless

22 листопада

«Забуті богом» – перший оригінальний серіал Netflix про Дикий Захід і один із головних проектів сервісу цієї осені. Створений Стівеном Содерберґом спільно зі сценаристом фільмів про Росомаху Скоттом Френком, вестерн розповідає про двох друзів і зраду. Персонаж у виконанні Джеффа Деніелса вистежує молодшого товариша (Джек О’Коннелл із «Незламного» Анджеліни Джолі), що вирішив залишити його ватагу. Зустріч заклятих друзів відбудеться у селищі, у якому мешкають виключно жінки.

Трейлер серіалу «Забуті богом»

«Їй це потрібно» / She’s Gotta Have It

23 листопада

«Їй це потрібно» – перший повнометражний фільм Спайка Лі. На прохання Netflix режисер «Чини правильно» адаптував його як серіал на десять епізодів. Зав’язка залишилася такою самою: дівчина обирає собі пару з трьох зовсім різних хлопців.

Трейлер серіалу «Їй це потрібно»

«Вікінги» / Vikings

29 листопада

Історична сага про вікінгів повертається на п’ятий сезон. Серіалу може бракувати масштабу і бюджетів «Гри престолів», але натомість він пропонує суто північну жорстокість. Жодних драконів і чаклунів – тільки кров і мороз по шкірі.

Трейлер п’ятого сезону серіалу «Вікінги»

«Дивовижна місіс Майзель» / The Marvelous Mrs. Maisel

29 листопада

Емі Шерман-Палладіно свого часу створила серіал «Дівчата Ґілмор». Фірмовий стиль із акцентом на персонажів-жінок і соркінівськими діалогами вона хоче відтворити у новому проекті. «Дивовижна місіс Майзель» – історія про домогосподарку у Нью-Йорку 60-х, яка вирішує розпочати кар’єру стендап-коміка. У головній ролі – Рейчел Броснан, яку ви можете пам’ятати за «Картковим будинком».

Трейлер серіалу «Дивовижна місіс Майзель»

ОБКЛАДИНКА: Hulu