The Village Україна розповідає про серіали, варті уваги в серпні.

«Унабомбер» / Manhunt: Unabomber

1 серпня

Трейлер серіалу «Унабомбер»

Поки National Geographic випускає серіал про Альберта Ейнштейна, Discovery знімає шоу про Теодора Качинського – людину, яка близько 20 років тероризувала США саморобними бомбами. У головній ролі – Пол Беттані («Доґвіль»). Агента ФБР, що намагається зупинити злого генія-анархіста, грає Сем Вортінгтон («Аватар»).

«Грішниця» / The Sinner

2 серпня

Трейлер серіалу «Грішниця»

Джессіка Біл («Техаська різанина бензопилою») – молода мама, яка скоює привселюдне вбивство, але не розуміє, навіщо вона це зробила. Розкрити злочин намагається детектив у виконанні Білла Пуллмана («День незалежності»). «Грішниця» є адаптацією німецького бестселера. У наступному сезоні антології, за прикладом «Фарґо», навколо схожої теми буде розвиватися вже інша історія.

«Комрад-детектив» / Comrade Detective

4 серпня

Трейлер серіалу «Комрад-детектив»

Румунія, 80-ті роки ХХ століття, розпал Холодної війни. Чесні румунські стражі правопорядку протистоять криміналітету і своєму головному ворогу – капіталізму. Насправді це мета-висловлювання на гроші Amazon: у стилі озвучки на поганих VHS-касетах головним героям надають свої голоси провідні американські актори на кшталт Ченнінґа Тейтума («Мачо і ботан»), Махершала Алі («Місячне сяйво») та Кім Бейсінґер («Таємниці Лос-Анджелеса»).

«Гаряче американське літо: 10 років потому» /  Wet Hot American Summer: 10 Years Later

4 серпня

Трейлер серіалу «Гаряче американське літо: 10 років потому»

Пол Радд («Людина-мураха»), Кріс Пайн («Диво-жінка»), Емі Полер («Парки і зони відпочинку»), Елізабет Бенкс («Ідеальний голос») і Крістен Віґ («Подружки нареченої») – далеко не повний список зірок, які придурюються на гроші Netflix. У другому сезоні повнолітні актори знову гратимуть вже не підлітків, а молодь у літньому таборі. Настільки погано – що навіть кумедно.

«Рей Донован» / Ray Donovan

6 серпня

Трейлер серіалу «Рей Донован»

Рей Донован вирішує всі питання. Кримінальна драма про професіонала, який прибирає бруд різного виду за голлівудськими зірками, виходить на п’ятий сезон. До акторського складу в новому сезоні приєднається оскароносна акторка Сьюзан Серендон («Ворожнеча: Бетт і Джоан»).

«Містер Мерседес» / Mr. Mercedes

9 серпня

Трейлер серіалу «Містер Мерседес»

Автомобіль врізається в натовп, спричиняючи масове вбивство. Розслідувати терористичний акт доводиться детективу, який, певна річ, занадто старий для такого лайна. Його роль виконує Брендан Ґлісон («Залягти на дно в Брюгге»). За екранізацію детектива Стівена Кінґа відповідає шоураннер Девід Келлі («Велика маленька брехня»).

«Нетиповий» / Atypical

11 серпня

Трейлер серіалу «Нетиповий»

Історія про матір, яка виховує сина з розладом аутистичного спектру. Роль мами виконує Дженніфер Джейсон Лі («Мерзенна вісімка»). Чорна комедія про аутизм – тема не проста, але керує процесом режисер «Нестерпних босів» Сет Ґордон.

«Захисники» / The Defenders

18 серпня

Трейлер серіалу «Захисники»

Шибайголова, Джессіка Джонс, Люк Кейдж і Залізний кулак об’єднують зусилля (і чотири різні серіали Netflix за ліцензією Marvel), щоб протистояти злій Александрі у виконанні Сіґорні Вівер («Чужий»). Глядачі, що переглянули перший епізод серіалу на Comic Con, попереджають: стрімкого розвитку подій від «Захисників» чекати не варто.

«Зупинись і гори» / Halt and Catch Fire

19 серпня

Трейлер серіалу «Зупинись і гори»

Четвертий і фінальний сезон серіалу про розвиток ІТ-індустрії у Сполучених Штатах. Насправді все набагато цікавіше, ніж може здатися за описом. Окрім перших персональних комп’ютерів мова йде і про прототипи сучасних відеоігор. У головних ролях Лі Пейс («Вартові галактики») та Скут Макнері («Френк»).

«Епізоди» / Episodes

20 серпня

Трейлер серіалу «Епізоди»

Ще один початок фінального сезону – цього разу із серіалом прощається Метт Ле Блан. В «Епізодах» він грає гіперболізовану версію себе – пихатого і самозакоханого актора, що заробив мільйони за роль Джоуї в «Друзях».

«Розчарована» / Disjointed

25 серпня

Трейлер серіалу «Розчарована»

Творець «Двох із половиною чоловіків» і «Теорії великого вибуху» Чак Лоррі повертається із новим ситкомом. Цього разу – про марихуану. Оскароносна акторка Кеті Бейтс («Титанік») продає легкі наркотики і не соромиться водночас їх вживати.

«Тік» / The Tick

25 серпня

Трейлер серіалу «Тік»

У світі, в якому супергерої давно стали буденністю, раптом виявляється, що всім насправді керує суперзлодій. «Тік» – це адаптація популярного дитячого мультсеріалу про супергероя, але зі справжніми акторами. Зокрема, з Пітером Серафіновичем («Зомбі на ім’я Шон»).

ОБКЛАДИНКА: Netflix