Не тільки «Гра престолів» – The Village Україна розповідає про серіали, варті уваги в липні.

«Снігопад» / Snowfall

5 липня

«Ось із чого починався кокаїн», – слоган серіалу розповідає цілком достатньо. Романтизувати наркотичний бум у Лос-Анджелесі 80-х років ХХ століття точно не будуть – «Снігопад» обирає шлях серйозного відтворення епохи. Відповідає за це режисер Джон Сінґлтон («Форсаж 2»).

«Вілл» / Will

10 липня

Історія становлення Вільяма Шекспіра – для аудиторії «Гри престолів». Варто звернути увагу, якщо вам до вподоби спекуляції на історичній тематиці на кшталт «Демонів Да Вінчі» чи «Марко Поло».

«Форс-мажори» / Suits

12 липня

Сьомий сезон улюбленого серіалу всіх юристів. Уже без Джини Торрес («Світлячок»), але досі з подружкою принца Гаррі Меґан Маркл.

«Друзі з коледжу» / Friends From College

14 липня

Нью-Йорк, доросле життя і ностальгія за студентськими роками. Ці теми розігрує пристойний ансамбль американських комедійних акторів: зокрема, Кіґан-Майкл Кі («Кі та Піл») і Кобі Смолдерс («Як я зустрів вашу маму»).

«Гра престолів» / Game of Thrones

16 липня

«Зима вже тут!» Дейнеріс Тарґарієн напнула вітрила на Cім Королівств, Серсея Ланністер нарешті сіла на престол, а Джон Сноу – король Півночі. Передостанній сезон телевізійної «Пісні льоду і вогню» буде незвично коротким – лише сім епізодів. Проте фінал сезону потішить найдовшою серією в історії всього серіалу.

«Штам» / The Strain

16 липня

Якщо історії про вампірів здаються вам вичерпаною темою, то ви не бачили цей серіал Гільєрмо Дель Торо. До нього режисер «Лабіринту Фавна» ставиться максимально відповідально – адже адаптує свій роман. Новий сезон стане фінальним в історії Ефа Ґудвезера у виконанні Корі Столла («Картковий будинок»).

«Озарк» / Ozark

21 липня

Четвертий сезон Breaking Bad, присвячений схемам відмивання прибутків із наркобізнесу – тільки не в Нью-Мексико, а в штаті Міссурі. Виконавець головної ролі і режисер – Джейсон Бейтман («Сповільнений розвиток»).

«Гравці» / Ballers

22 липня

У «Рятувальниках Малібу» Двейн Джонсон викривав схеми наркоторговців, у «Форсажі» – рятував світ. На телебаченні ж колишній реслер грає агента гравців в американський футбол. Третій сезон обіцяє ще більше демонстрації почуття гумору «Скелі».

«Останній магнат» / The Last Tycoon

28 липня

Адаптація незакінченого роману автора «Великого Ґетсбі» Ф. Скотта Фіджеральда. Золота ера Голлівуду, молодий (Метт Бомер із «Супер Майка») і старий (Келсі Ґреммер із «Фрейзера») чоловіки не можуть поділити кіностудію. У головній жіночій ролі – Лілі Коллінз («Білосніжка: Помста гномів»).

«Кімната 104» / Room 104

28 липня

Одна кімната в мотелі, дванадцять різних історій. Улюбленці американських кінофестивалів брати Дюпласс уміють витискати з мінімуму максимум. Ще один доказ того, що незалежне кіно найкраще зараз почуває себе на кабельному телебаченні.