Новий альбом Антохи МС «Советы для молодоженов» став доступним для попереднього прослуховування. Офіційний вихід альбому відбудеться 22 вересня. А вже на початку листопада Антон Кузнєцов презентує його у Києві концертом на кіностудії імені Довженка.

The Village Україна говорить з Антоном про те, як слухати новий альбом, київські ландшафти та поради молодятам. Редакції здалося, що якщо аудіозапис цього інтерв’ю накласти на біт – вийшло б ще кілька треків для альбому.

Фото: Юля Майорова

Як слухати альбом

За останній рік Антоха стикнувся з такими питаннями у своєму житті: благоустрій житлових умов, здоров’я своє та дружини, підвищення темпів та ритмів успішності життєвих потоків. Альбом загалом про життя і складнощі, з якими ми зіштовхуємося у наш час.

Альбом частково прагне стосуватися такої важливої складової життя кожної людини, як сім’я. І, зізнаюся чесно, якихось конкретних порад – «візьміть це, візьміть те, посадіть тут» – на жаль, не буде.

Від себе можу дати пораду молодятам: сім разів відміряти, один раз відрізати, вночі не гуляти, вранці почитати.

Сам я слухав цей альбом у плеєрі в навушниках, на колонках, у ритмі буднів і вихідних. Скажу, що слухати його можна будь-коли та будь-де. Я намагався донести таку думку та емоцію, що буде зрозуміла більшості. І ключовим елементом в музиці і виконанні будуть гармонійність, музичність, невимушеність, легкість розуміння і сприйняття.


Я намагався донести таку думку та емоцію, що буде зрозуміла більшості

Київський тон зібраності

Скажу, що коли був у Києві – відвідав усі можливі центральні куточки. Мені більше всього сподобався ландшафт міста. І, як би це не звучало, для туристів, прогулянки по цих вершинах, розташованих у центрі – «горочках» – дуже задають темп строгості.  Тому розслабитися на півдорозі – не є найкращим рішенням, потрібно піднатиснути.


Сім разів відміряти, один раз відрізати, вночі не гуляти, вранці почитати

Коли останній раз ми перебували з Мар’яною у місті Києві (дружина Антона – ред.), нам випала можливість прогулятися по місту – через Хрещатик, напроти «дому, який відповідає за народ», пройтися вашою бруківкою – тим самим підсилюючи красу підйомів. Мені дуже сподобалася ця складова, вона задає певний тон зібраності для людей. Тому що Мар’яна на півдорозі сказала: «Антоша, тяжко». Зізнаюся чесно, конкретних улюблених місць виділити не можу, але місто загалом подобається.

Місто і натхнення

Я створюю різні картини не через натхнення, а через те, що розумію, що необхідно створювати і формувати. Музична діяльність – поетична та лірична форма – дозволяє мені обдумувати питання, які знаходяться всередині мене, і знаходити на них відповідь. Або ж відтворює мій внутрішній стан і допомагає визначити ту направляючу, яку необхідно задавати на майбутнє.


Я створюю різні картини не через натхнення, а через те, що розумію, що необхідно створювати і формувати

Місто містом, але більше мене надихає активна форма життя. Люблю грати в футбол, бадмінтон, баскетбол, хокей, бігати, займатися домашніми справами, перебувати в паркових зонах чи на природі. Відпочивати в палатках, на сонці, у лісі.

Місто містом, але більш цікава освітня складова, яка створює і задає інтерес життєрадості.

Головна ціль життя

Потрібно формулювати цілі – благородні, слушні, доступні, бажані, можливі. Треба жити ідеєю. Задавати ідею.

Протягом всього мого життя простежується одна ціль – задавати хорошу успішність в суспільних колах. І бути людяним, максимально. Задавати хороший тон людський і тим самим сприяти реалізації один одного.