Європейська асоціація фестивалів відзначила фестивалі ГОГОЛЬFEST, «Файне місто» та «Яворівська забавка» та вручила їм сертифікати EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe).

EFFE – це сертифікати, що видаються Європейською асоціацією фестивалів (EFA). Ними відзначають кращі фестивальні події Європи. Експерти оцінюють заявки на відповідність таким критеріям: мистецька якість та інноваційний підхід, залучення місцевих громад, європейський і глобальний вимір.

Гогольfest – щорічний полідисциплінарний Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва, заснований Владом Троїцьким.

Фестиваль «Файне місто» Тернопіль - міжнародний музичний фестиваль, який щорічно відбувається поблизу Тернополя. Цього року пройде 20-23 липня на території тернопільського іподрому.

Фестиваль «Яворівська забавка» (м. Яворів, Львівська обл.). Його мета – відродження, збереження й розвиток українських народних традицій з виготовлення забавок, формування зацікавленості до «Яворівської забавки», популяризація традиційних народних ігор, які є найкращими зразками народної творчості та залучення широкого кола населення до вивчення фольклору.