Що дивитися

«Дівчина за викликом» / The Girlfriend Experience

5 листопада

«Дівчина за викликом» – телевізійна адаптація однойменного фільму Стівена Содерберґа із порноакторкою Сашею Ґрей у головній ролі. Серіал виходить у форматі антології за прикладом «Фарґо» та «Американської історії жахів»: кожен сезон пропонує окрему історію, але зберігає основну тему та стиль. У другому сезоні історію рухатимуть уперед дві паралельні сюжетні лінії, у яких елітного ескорту та політики буде порівну.

Трейлер другого сезону серіалу «Дівчина за викликом»

«Безсоромні» / Shameless

5 листопада

«Безсоромні» – американська адаптація популярного британського серіалу. Це розповідь про родину, у якої все постійно йде шкереберть. Головною зіркою шоу є Вільям Мейсі, якого ви можете пам’ятати за «Фарґо» братів Коен.

Трейлер восьмого сезону серіалу «Безсоромні»

Що слухати

Taylor Swift – Reputation

iTunes

Від кантрі до дружби з Каньє Вестом і від ворожнечі з Каньє Вестом до масового успіху в поп-жанрі та шостого студійного альбому – Тейлор Свіфт пройшла увесь цей цикл. Від кантрі-мотивів не залишилося вже нічого, натомість – трендові електронні. Відповідає за них Джек Антонофф – продюсер, який випустив три головні поп-альбоми року: окрім цього «Melodrama» Lorde та «Masseduction» St. Vincent.

Taylor Swift – Reputation

Що читати

10 книг листопада

The Village Україна

Яким книгам варто приділити увагу в листопаді? Зокрема, українському виданню лауреата Нобелівської премії Генріха Белля, а також історії становлення студії Pixar – від заснування Стівом Джобсом до успіху з «Історією іграшок».

Читати

«Гроші на життя після звільнення мені присилали пацани із зони»

Charitum

Історія про адаптацію ув’язнених на свободі – від профільного порталу Charitum.

 Читати

Вова Воротнєв: «Мистецтво не зобов’язане бути корисним»

Bird in Flight

Український художник Вова Воротнєв розповідає про свою подорож із заходу на схід України. «Я народився у шахтарському містечку на Західній Україні – у місті Червоноград, яке, як і Донбас, має багато териконів. Моєю метою було побудувати міст між схожими регіонами», – розповідає Воротнєв.

 Читати

Осучаснити вишивку: засновниці бренду Lalkarka by Loyanich про місце вишивки у сучасній фешн-індустрії та філософію універсального одягу

The Ukrainians

Вишивка сестер Лоянич продається у Європі, США та ОАЕ. Засновниці бренду Lalkarka розповідають, як популяризують вишивані речі у сучасному світі.

 Читати

У що грати

Football Manager 2018

10 листопада / Windows, Mac, Linux

Розробники називають нову версію Football Manager «досвідом, найбільш близьким до керування справжнім футбольним клубом». Насправді настільки гучних заяв симулятор не потребує: прихильники серії і так знають, що ця гра вкраде у них не одну ніч. Не вдасться відпочити від тактичних нюансів та постійних запитів гравців і в дорозі – для цього на мобільних девайсах доступна Football Manager Touch 2018.

Трейлер гри Football Manager 2018

СВІТЛИНИ: обкладинка – giphy, 1 – Starz, 2 – Taylor Swift, 3 – The Village Україна, 4 –footballmanager.com