Що дивитися

«Молодий Шелдон» / Young Sheldon

2 листопада

«Молодий Шелдон» – перший спін-оф «Теорії великого вибуху», що є приквелом серіалу. Його тема – дитинство майбутнього науковця Шелдона Купера. Після прем’єри пілоту у вересні серіал розпочався цього тижня. Юного персонажа Джима Парсонса грає Іен Ермітедж, якого ви можете пам’ятати за «Великою маленькою брехнею».

Трейлер серіалу «Молодий Шелдон»

«Псевдонім Ґрейс» / Alias Grace

3 листопада

На «Псевдонім Ґрейс» варто звернути увагу, якщо вам сподобався серіал «Оповідь служниці». Як і найкращий драматичний серіал року за версією премії «Еммі», це також адаптація книги Марґарет Етвуд, у центрі якої сильний жіночий персонаж. У цьому випадку – служниця, ув’язнена за вбивство господаря будинку. У першому сезоні серіалу лише шість епізодів, тому подивитися його можна за кілька вечорів. Ще одна причина викроїти час – перша за сім років роль режисера «Мухи» і «Павука» Девіда Кроненберґа.

Трейлер серіалу «Псевдонім Ґрейс»

Що слухати

Sam Smith – The Thrill of It All

iTunes / Google Play Music

Після релізу дебютного альбому Сем Сміт встиг номінуватися на «Ґреммі» і відібрати у Radiohead право записати головну музичну тему до нового фільму про Джеймса Бонда. «The Thrill of It All» після цього буде непросто не викликати «синдром другого альбому». Утім, запобігти цьому покликана ціла низка досвідчених продюсерів: зокрема, Timbaland.

Sam Smith – Too Good At Goodbyest

Maroon 5 – Red Pill Blues

iTunes / Google Play Music

Гурт Адама Левіна вже встиг виграти імпровізований конкурс на найгіршу назву альбому. Представники гурту стверджують, що із назвою «Red Pill Blues» вони натякали на культову сцену з фільму «Матриця». Утім, вона вже спричинила непорозуміння – як натяк на так званий «рух за права чоловіків». З іншого боку, синґли за участі A$AP Rocky і SZA цим не зіпсувати.

Maroon 5 – Whiskey

Що читати

Білл Брайсон – «Прогулянка лісами. Двоє лінюхів проти дикої природи»

The Village Україна

«Книжка “Прогулянка лісами” – про пригоди й небезпеки, які чекали на них у дикій природі. Тревелог Білла Брайсона нагадає вам про лісових хижаків, чудові гірські краєвиди, непередбачувані випробування далекими мандрами й навіть про екологію. А ще неодмінно підніме настрій, адже ця пригодницька історія надзвичайно кумедна», – коментує директор видавництва «Наш формат» Антон Мартинов. Уривок із книги можна прочитати за посиланням:

 Читати

«Ми хочемо і повинні присвятити його Україні»: Перший фотоярмарок у Києві

Bird in Flight

На цих вихідних у Києві вперше пройде Photo Kyiv Fair – міжнародний ярмарок фотографії. В інтерв’ю профільному виданню Bird in Flight організатори розповідають, чого варто очікувати від виставки. Наприклад, виставки робіт Олександра Чекменьова і презентації «Ветеранів» Саші Маслова.

 Читати

Хто це такий: Тайка Вайтіті

Moviegram

До прем’єри нового фільму Marvel Studios «Тор: Раґнарок» профільний портал Moviegram розповідає, хто такий Тайка Вайтіті – як стверджує The Hollywood Reporter, «найбільш стильний режисер Голлівуду».

 Читати

5 коміксів про Тора для новачків

Vertigo

Ще один матеріал, аби на сеанс нового «Тора» ви пішли за максимальної готовності – портал Vertigo розповідає про головні комікси про персонажа коміксів Marvel.

 Читати

У що грати

Call of Duty: WWII

3 листопада / PlayStation 4, Xbox One, Windows

Серія Call of Duty повертається до витоків – сетинґу Другої світової війни. Масштаб сучасних частин франчайзу гра не втратить. Це досі велика гра з багатомільйонним бюджетом (і Удо Кіром, Девідом Теннантом і Вінґом Реймсом у головних ролях). Проте замість близькосхідних терористів і Кевіна Спейсі нас знову будуть змушувати стріляти по нацистах. Разом із ними повернеться й корпоративний режим боротьби із зомбі, відомий ще від Call of Duty: World at War.

Трейлер відеогри Call of Duty: WWII

СВІТЛИНИ: обкладинка – CBS, 1 – CBS, 2 – Pitpony Photography, 3 – The Village Україна, 4 –BagoGames