Вівторок

6 лютого

Лекція генерального менеджера Airbnb у UNIT.City

Як правильно масштабувати бізнес

«Закулісна» розмова з генеральним менеджером Airbnb у Туреччині, Ізраїлі та Росії. Ендрю Вербітскі розповість, як Airbnb став найбільшим сервісом з пошуку житла у світі за менш ніж 10 років. Спілкування під час події – англійською мовою.


Коли

6 лютого, 19:00

Де

UNIT.City, вулиця Дорогожицька, 5

Скільки

500 грн

Фільм «Це всього лиш кінець світу» в IZONE

Гран-прі Каннського кінофестивалю

Стрічка Ксав’є Долана про те, як успішний письменник повертається додому розповісти про невиліковну хворобу, отримав Гран-прі Каннського кінофестивалю у 2016 році та був висунутий від Канади на «Оскар» за найкращий фільм іноземною мовою.

Трейлер стрічки «Це всього лиш кінець світу»

Коли

6 лютого, 19:30

Де

iZone, вулиця Набережно-Лугова, 8

Скільки

вхід вільний

Трансляція запуску Falcon Heavy

Can you hear me, Major Tom?

Багаторазовий ракетоносій Falcon Heavy вперше буде запущений у відкритий космос. Ракетоносій відправиться на орбіту Марса разом з електромобілем Tesla Roadster вишневого кольору, в якому звучатиме пісня Девіда Бові Space Oddity. Коментуватиме трансляцію запуску Falcon Heavy один із співзасновників проекту Mars Hopper, що виграв NASA Space Apps Challenge – Андрій Музиченко. Після трансляції запланована коротка лекція Андрія про здобутки космічної індустрії в 2017 році.

Запуск Falcon Heavy

Коли

6 лютого, 20:30

Де

«Перемога Space», бульвар Тараса Шевченка, 62

Скільки

200 грн


Середа

7 лютого

Лекція про перспективи українського кіно

Продюсер фільму, який презентують на Берлінале

Ігор Савиченко – продюсер, проекти якого представляли Україну на більше ніж 500 фестивалях, а вже цього місяця фільм «Коли Падають Дерева» візьме участь у програмі Берлінале. На майстер-класі він розповість, яким чином вийти за рамки локального кіно і донести ідею свого фільму до міжнародного глядача, та найголовніше – як створити фільм, який буде і реалізацією творчих амбіцій, і дійде до глядача.


Коли

7 лютого, 19:00

Де

Port Creative Hub, вулиця Набережно-Хрещатицька, 10А

Скільки

100 грн (за попередньою реєстрацією)


Четвер

8 лютого

Відкриття виставки «Uтопія: трансформації українського Сходу»

Утопія шести міст Сходу

Ця виставка – результат дослідження культури, урбаністики й ідентичності шести міст Донецької та Луганської областей: Лисичанська, Бахмута, Покровська, Сєвєродонецька, Костянтинівки, Добропілля. Відвідувачі виставки зможуть зануритися у віртуальну реальність просторів, створених під час дослідження у цих містах. Також спеціально для виставки художники Сергій Грех, Костянтин Зоркін, Єжи Коноп’є, Віталій Кохан та Сергій Радкевич створили нові роботи, що розвивають ідеї, віднайдені в містах.


Коли

8 лютого, 19:00

Де

iZone, вулиця Набережно-Лугова, 8

Скільки

вхід вільний

Короткометражки про кохання у кінотеатрі «Жовтень»

Любов до короткого метру

Зворушливі короткометражки про взаємне (та не дуже) кохання. Одинадцять фільмів  транслюються мовою оригіналу – переважно англійською – з українськими субтитрами.


Коли

з 8 лютого

Де

кінотеатр «Жовтень», вулиця Костянтинівська, 26

Фото: обкладинка – Cris Wiegandt, 1 – UNIT.City, 2 – СУК, 3 – Код Міста, 4 – Короткий М»